2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Lehetséges karácsonyi ajándékok magamnak :)

    Van egy itteni (Szerbia) webshop, ahova van diákkedvezményem és szinte az összes megrendelt cuccért bónusz pontok járnak. Nálam igen hamar elég sok összegyűlt, mert a kedvezmény miatt a haveri társaságom nagy része rajtam keresztül vásárol.
    Vannak bizonyos fix pontok, amik ha megvannak, akkor le lehet vásárolni... ha azt mondom még gyűjtöm, akkor a köv. fix pontig nem vásárolhatom le. Nekem van 150 pontom, ami egy fix pont... de a következő 450 pont, tehát addig nem várok. A jelenlegi pontjaim értékéért nézelődtem, de ez most kb. olyan vásárlás lesz, hogy nem lenne muszáj (várni a 450 pontra viszont nem akarok, mert márciusban tervezem fejezni a sulit és na...).

    Gondolkodtam, hogyan tudnám kicsit feldobni a konfigurációm (a 150 pont egyébként olyan 150€ érték körül mozog). Úgy volt a nagy terv, hogy jön egy SLI-os alaplap és majd a GTX 460 mellé bemegy a 8800GT és jajj de jó lesz nekem. Aztán rájöttem, hogy ez nekem nem kell, mert ha játékról is van szó, akkor nálam az FIFA-ban kb. ki is merül. Így arra vetemedtem, hogy eladom az egyébként ajándékba kapott GTX 460-am, mert bőven elég a 8800GT és előbbiből több lé jönne össze.

    Ezután jött, hogy a 150 pontért meg tudnám azt csinálni, hogy lecserélem az alaplapom egy Gigabyte GA-EP43T-UD3L és még beleférne a pontokért DDR3 4GB(2x2) 1600MHz KINGSTON CL9, HyperX. Talán ez lenne az egyik legjobb megoldás.

    Folytatás...

    total90 13 éve 4

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.