2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Mindjárt majális :)

    Délután 3-kor zúzunk a haverokkal egy 4 napos majálisra, messze-messze a világtól... na jó, annyira nem is messze, csak 27 km-re. Egyik tagnap van egy kis nyaralója a Tisza partján, már évek óta oda járunk és mindig jó bulik szoktak lenni.
    Én személy szerint szeretek kimenni a természetbe, táborozni, megszabadulni kicsi a PC-s világtól, elektronikától...
    Kellemes majálisozást mindenkinek ;)

    total90 14 éve 8

  • Hama Star 5 Tripod

    Ma megvettem a digi gépemhez az első fényképezőgép állványom :)) Egy Hama Star 5 Tripod-ra esett a választásom.
    Árához képest igen pöpec. A fej mindenfelé elforgatható, mozgatható és még vízimérték is van van benne, ami azért jól jöhet... elég stabil a cucc. Néhány kép, akit érdekel: katt.

    total90 14 éve 0

  • Nyáron minimal mod lesz! UP, UP!

    Előzmények:
    1
    2

    Ott tart a dolog, hogy már nézelődök a hűtők után, mert kezd összejönni a lóvé. Ma elég sokáig böngésztem a helyi (Szerbia) webshopok és a közeli PC-s üzletek árlistáit, no meg 1-2 szegedi (egyik haver ott tanul és bírna hozni...) üzlet árlistáját. Először is a CPU hűtők után nézelődtem. Elméletileg egy TR True Black-et akartam, de jelenleg nem tudnám beszerezni és megtetszettek másik hűtők is. Ilyenek pl. Alpenfohn Brocken
    , Thermalright IFX-14, Xigmatek Thor's Hammer

    Folytatás...

    total90 14 éve 4

  • Vége a szavazásnak!!!Kinek milyen a grafikus kártyája? Eredmény!!!

    Tegnap éjfél múltával indítottam egy kis felmérést, hogy kinek milyen volt az előző, illetve milyen most a grafikus kártyája. Az ötlet valójában egy angol fórumból származik. Ott is készített egy srác egy szavazást, ahol egy hónapig lehetett leadni, hogy kinek milyen a kártyája most és milyen volt. Az eredmény ott ez lett:

    -Ilyen volt:

    nVidia: 54%
    ATI: 36%
    Egyéb: 10%

    -Ilyen most:

    nVidia: 55%
    ATI: 32%
    Egyéb: 13%

    Őszintén szólva meglepett, mert az nVidia az utóbbi időben nem tevékenykedett úgy igazán és az ATI a 4000-es széria előtt is feljött mint a talajvíz.
    Az itteni topicokat bújva a legtöbb helyen az ATI kártyáival találkozni és egy-egy nVidia teszt/hír hallatán minden esetben előkerül, hogy az nV csak átnevezni tud, meg már ez szánalmas... Amibe azért van is valami. Ennek ellenére a külföldi fórumos, és az én felmérésem szerint is az nVidia győzedelmeskedett. Lássuk az én mérésem eredményét (101 szavazattal)

    Az eredmény %-ban van megadva.

    Folytatás...

    total90 14 éve 29

  • Felmérés! Kinek milyen a grafikus kártyája?

    Gondoltam készítek egy félmérést, hogy kinek milyen a grafikus kártyája, illetve milyen volt előzőleg. Konkrétan az érdekel, hogy nVidia vagy ATI (esetleg más, pl. Intel). Tehát ha nem esik nehezedre ír le ilyen formában, hogy milyen volt és milyen grafikus kártyád van most:

    Ilyen volt: nVidia
    Ilyen van: nVidia

    Jó lenne legalább 100 szavazat... annyiból szerintem meg lehetne mondani, hogy mi volt "régen" és mi van most :)

    Update!

    Nem muszáj felsorolni az összes előző kártyát, csak ami épp most van és ami ezt megelőzte. Elég, hogy csak ATI vagy nVidia.

    UP!

    Közel 750 megtekintés és csak 88 hsz :F Gyerünk skacok még 20 szavazat kell ;)

    Eredmény!!!!

    Itt olvashatod...

    total90 14 éve 147

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.