2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Legjobb blogbejegyzés találatok

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Aki keres az ....

    ...talál, és ne csodálkozzon,ha ilyen hirdetésbe botlik bele:A történet végtelenül egyszerű, felnéztem gumtree-re, hátha találok olcsón tumble dryert, azaz szárítógépet ( nincs terasz, nehezen...

    tildy 14 éve 132

  • Londoni tuntetesek

    Eloszor is elnezest az ekezetek hianyaert, de komplikaltabb jelen esetben azzal irni. Mint a magyar sajtobol mar ertesulhettetek, London Tottenham nevu reszen szombat este ota "all a bal",...

    tildy 13 éve 214

További legjobb találatok...

Találatok

  • Londoni tuntetesek

    Eloszor is elnezest az ekezetek hianyaert, de komplikaltabb jelen esetben azzal irni. Mint a magyar sajtobol mar ertesulhettetek, London Tottenham nevu reszen szombat este ota "all a bal", sajnos azota mar terjed a varos tobbi reszere is. Tottenham egyebkent egyik legszegenyebb resze Londonnak, eszakon.

    2006-ban volt szerencsem atelni, ami Budapesten tortent, igaz akkor is csak egyszeru emberkent . Azt kell mondjam nem volt az sem kellemes, mar akkor is gondolkodtam a kivandorlason. Feltem. Hozzatennem: nem a rendoroktol. ( az hogy miert nem toluk, egyszeru: 1. probaltam elkerulnai necces helyeket, 2. probaltam partsemleges szinekbe oltozkodni, nehogy valaki mast higgyen , 3. a rendorsegre - meg ha kevesbe tartjak is be , vagy elszalad neha a lo , kicsit kemenyebben kene, hogy vonatkozzanak a szabalyok , ergo vannak dolgok, amiket elvileg nem tehet(ne) meg. Peldaul nem gyujt fel hazat, nem rabol ki boltot, nem dobal kovet (jobb esetben) es meg sorolhatnam. Az hogy ez anno megsem teljesen igy tortent, az szomoru , sot tobb mint szomoru.)

    Terjunk vissza kicsit a jelen helyzetre. Szeretem a biztonsagot, a nyugalmat, mint az emberek jo resze. Jelenleg nehany fiatallal elszaladt a lo.

    Folytatás...

    tildy 13 éve 214

  • Aki keres az ....

    ...talál, és ne csodálkozzon,ha ilyen hirdetésbe botlik bele:

    A történet végtelenül egyszerű, felnéztem gumtree-re, hátha találok olcsón tumble dryert, azaz szárítógépet ( nincs terasz, nehezen száradnak a ruhák ) , erre mit találok? Steiner Kristóf hirdetését, amiben várja a kedves emberek segítségét, hogy ingyen mikróhoz, hajszárítóhoz, stb jusson... Egy magyar "celeb" ennyire csóringer lenne, hogy venni nem tud, csak már kérincsélésre futja ? Mindenesetre érdekes.
    (valós lehet a kép, vagy valaki visszaél a nevével, de twitter blogján is ugyanez a szoba van. )

    No , hogy nekem is jó napom legyen, bulvárosítottam a cimet:D

    tildy 14 éve 132

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.