2016. július 29., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • LeEco Le 2 Pro: Le a kalappal!

  Újabb szuper telefon készült a LeEco boszorkánykonyhájában, ami a személyes kedvencem lett.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 1 hónapja 53

 • LeEco Le 2 Pro bemutató

  Sziasztok,

  Biztos sokan tudják a fórumon, hogy nagy LeEco fanatikus vagyok. A történet egy Le 1s-sel kezdődött még januárban, amikor is rájöttem, hogy mennyire brutálisan komoly minőséget kapunk a pénzünkért cserébe a cégtől.
  Olyannyira rákattantam a telefonra, hogy Keeperv85 fórumtárssal az EUI magyar nyelvű fordításában is részt vettem, amely a mai napig a legtöbb custom ROM-ban benne van.
  A LeEco-ról nem szeretnék itt részletesen írni, ezt már megtettem a korábbi bejegyzésemben, valamint a Mobilarena is beszámolt már róluk, sőt interjút is készített velük, amelyben nagyon jól látható, hogy milyen ambíciókkal rendelkeznek.
  Április 20-án volt egy nagy bemutatója a kínai Tech-óriásnak, ahol elektromos önvezető autótól kezdve nagyon sok mindent bemutattak, de amit én nagyon vártam az az új széria volt a telefonoknál.
  Itt három készülék került bemutatásra, a Le 2, Le 2 Pro, valamint a Le Max 2. Ezek közül nekem a Le 2 Pro-ra esett a választásom, mert nagyon vonzónak tartottam a specifikációkat (valamint az MTK SoC-cal szerelt telefonok közelebb állnak a szívemhez).

  Folytatás...

  tibcsi0407 2 hónapja

 • LeEco Le 2 / Le 2 pro Custom ROM és TWRP telepítése

  Alapvetően biztonságos a teljes művelet (tesztelve természetesen), de szeretném leszögezni, hogy az esetleges téglázott telefonért, vagy adatvesztésért semmilyen felelősséget nem vállalok!

  A képek és a szöveg részben ebből a forrásból lett elkészítve. Grossoshop Blog

  Sziasztok,

  Ebben a leírásban szeretném bemutatni a fent említett két gyönyörű telefon ROM és recovery cseréjének a menetét.
  Először is, amire szükségünk lesz:
  -Az aktuális csomag BB72-től.
  -ADB driverek
  - Recovery telepítő
  - Adatkábel és telefon
  - némi odafigyelés

  Ha ezek meg vannak, akkor a lépések a következők.

  Folytatás...

  tibcsi0407 2 hónapja

 • LeTV Le 1s Rövid teszt

  Szeretnék egy rövid bemutatót írni a legfrissebb szerzeményemről, a LeTV 1s-ről, amelyet a tavalyi év végén rendeltem és azóta is nagy megelégedéssel használok.

  Decemberben eldöntöttem, hogy lecserélem az akkori okostelefonomat, mert valami újabbra, különösebbre vágytam. Nagyon szeretek Kínából rendelni, mert nagyon jó ár/érték arányú készülékeket lehet onnan beszerezni az agresszív árversenynek köszönhetően, ami a nagyobb kínai gyártók között zajlik.

  Elkezdtem utánajárni, hogy milyen lehetőségeim vannak a 200 Dolláros árkategóriában és akkor lettem figyelmes erre a gyönyörű készülékre. Először azt hittem, hogy valami kis "garázsgyártó" által kiadott noname márkáról van szó, de néhány perc keresés után realizálódott bennem, hogy itt bizony komoly márkával van dolgunk. Persze kis országunkban (még) annyira nem ismert, de bizony itt Kína legnagyobb online tartalomszolgáltatójának a készülékével van dolgunk.

  Néhány szó a LeTV-ről:

  Folytatás...

  tibcsi0407 5 hónapja

 • LeTV Le 1s

  [

  LeECO Le 1s (X500) Összefoglaló, tippek-trükkök. Megkérnénk minden kedves tulajt és leendő tulajt, hogy a kérdései előtt olvassa át!

  EZ AZ ÖSSZEFOGLALÓ KIZÁRÓLAG AZ X500-AS VERZIÓRA VONATKOZIK. HA X501, VAGY X507-ES VERZIÓT BIRTOKOLSZ, MINDENKÉPPEN ÍRJ A TOPIKBA, MIELŐTT BÁRMIT CSINÁLSZ A TELEFONNAL.

  UPDATE: ÚGY NÉZ KI MEG TUDJUK MENTENI A TÉGLÁZOTT X501-ESEKET, VALAMINT BÁRMILYEN RENDSZER TELEPÍTHETŐ RÁ. EZZEL KAPCSOLATBAN A LEÍRÁST NE HASZNÁLJÁTOK, ERRŐL KONZULTÁLJUNK A TOPIKBAN! HA ILYEN TELEFONT VESZEL, AKKOR KÉRDEZZ NYUGODTAN.

  Hogy milyen készüléket is kaptál a kezedbe, Keeperv85 fórumtárs tollából származó Logout bejegyzés alapján tudod kideríteni.

  Folytatás...

  tibcsi0407 6 hónapja

 • Mlais M7 - ár/érték bajnok

  Sziasztok,

  Most írok ide először bejegyzést, így kérlek nézzétek el nekem, hogy nem vagyok túl rutinos a témában.
  Szeretnék egy egyszerű kis bemutatót írni az új szerzeményemről, a Mlais M7-ről.

  Ez az első Kínából rendelt telefonom, sőt az első Androidos, amit birtokolhatok. Korábban WP-t használtam, de sajnos azt látom, hogy nem jó irányba tart a rendszer, valamint túlságosan korlátozza a felhasználó lehetőségeit, így eldöntöttem, hogy új telefon után nézek.

  Amit szerettem volna:
  -erős hardver
  -jó kamera
  -legalább HD kijelző
  -fingerprint scanner (szerintem jópofa funkció)
  -LTE 800

  Elkezdtem böngészni a Kimovil adatbázisát és szépen, lassan szűkítve a szempontokat kidobta nekem ezt a telefont a weblap.

  A készülék főbb tulajdonságai:

  Folytatás...

  tibcsi0407 10 hónapja 35

Hirdetés

Copyright © 2000-2016 PROHARDVER Informatikai Kft.