2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Hogyan adjuk be a tablettát a cicának?

    Fészbúkon volt kint az üzifalon ez a kis cukiság. :)

    1. Vedd fel a cicát és fektesd a bal karodra, mintha kisbabát dajkálnál. A jobb mutató- és hüvelykujjaddal gyengéden nyomd meg kétoldalt a cica pofiját, és amikor kinyitja a száját, a tenyeredben lévő tablettát dobd a szájába. Hagyd, hogy ...a cica becsukja a száját és nyeljen.

    2. Vedd fel a tablettát a padlóról és a cicát a heverő mögül. Fektesd a cicát a bal karodra és ismételd meg a műveletet.

    3. Dobd el az átázott tablettát és hozd vissza a cicát a hálószobából.

    4. Nyomj ki másik tablettát a fóliából, a bal karodban tartott cica első mancsait balkézzel fogd szorosan. Feszítsd szét a száját, és jobb mutatóujjaddal lökd le a tablettát a torkán. Fogd be a száját és számolj tízig.

    5. Vedd ki az akváriumból a tablettát és a gardróbból a cicát. Hívd be a párodat a kertből.

    6. Térdelj le a padlóra, a cicát tartsd szorosan a térded között és fogd le a mancsait! Ne törődj a morgással. A párod fogja meg szorosan egyik kezével a cica fejét, a másik kezében levő vonalzót tegye a szájába és csúsztassa le rajta a tablettát, majd masszírozza a cica torkát.

    Folytatás...

    Thunderzolee 13 éve 11

  • Követés

    17 óra, nézett a nő az órájára. Megint egy órával tovább maradt bent, pedig senki sem fogja ezt megköszönni neki, a főnöke is már rég lelépett. De legalább nem otthon unatkozott az üres lakásban - gondolta.

    Huszas évei végén járhatott, egész csinos nő lenne, ha egy kicsit foglalkozna is magával.
    Ruhatárát már régen frissítette és fodrásznál sem volt már vagy két hónapja. Felvette a kabátját és eloltotta az asztali lámpát, elköszönt a takarítónőtől és elhagyta az üres irodát.
    Mikor kilépett az utcára egy pillanatra megtorpant a hatalmas tömegtől, ami kint fogadta, vett egy nagy levegőt és elindult hazafelé a szokásos útvonalon.
    Elment a nagy ódon épület előtt ahogy ezt minden nap megteszi. Az épület ajtaján egy kis táblát vett észre: "Dr. Frajd Zsigmond pszichiáter, párkapcsolati tanácsadó".
    Ebben a pillanatban egy férfi lépett ki a hatalmas ajtón. A nő megnézte magának az alakot és arra gondolt milyen szánalomra méltó, hogy valakinek szakember kell a szerelmi életének rendbe tételéhez. Bezzeg neki semmi szüksége sincs efféle sarlatánok segítségére, hisz vele minden rendben van, eme gondolatát önkéntelenül is egy keserű félmosollyal nyugtázta. Kínos volt neki, hogy évek óta egyedülálló, de szerencsére ezt senki sem tudta róla.
    Folytatta tovább útját a metró aluljáró felé.

    Folytatás...

    Thunderzolee 13 éve 6

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.