2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • A PH-s Icon-ok Életmódjai

    Nem tudom ki hogy van vele de nekem egy jó ideje már feltűnt, hogy pl. nem mindeggy milyen az icon-om itt a ph-n. Ebből csak annyi következtetést tudok levonni, hogy ugye vannak olyan emberek akik szimpátia alapján is döntenek arról, hogy ugyan válaszoljak-e neki vagy sem avagy segítsek-e neki vagy sem vagy akarva vagy akaratlanul a tudat alattikukban. Amikor nekem goommbbaa volt a jelem - hm jelem, mint az oviban :) - na szóval amikor a galócám volt érdekes módon alig akartak válaszolni az emberkék vagy egyáltalán nem válaszoltak de ez még az elején volt. Viszont a múltkor kipróbáltam, hogy így tag rangú ként is ez-e a helyzet és hát azt kell mondjam szerény tapasztalataim alapján, hogy igen, szintén kevesebb válasz jött az adott fórum-ban. (az hogy a rangon is múlik-e nem tudtam ugyebár letesztelni). De a lényeg a lényeg mióta ez a kis zöld fíreg van azóta mintha úgymond látnának az emberek és válaszolgatnak is egy-két fokkal jobban mint a gombánál. Több iconnal nem próbáltam de végülis a gomba meg az ufó elég két nagy végletnek meghát nem tudom ki hogy van vele, én így éreztem, ezt tapasztaltam.

    thumb 14 éve 16

  • Kérdések a "Pofonok Földjén"

    Régóta akarok már írni valamit, valamiket de igazából nem vagyok egy nagy writer na meghát a szókincs se túl gazdag a fogalmazásról nem is beszélve! Egy szó mint száz nem nagyon tudok kommunikálni, nincs témám stb. de ezen változtatni szeretnék. Igazából itt a logouton szoktam rá komolyabban az olvasásra és sok bejegyzés és hozzászólás után rá kellett jönnöm, hogy itt bizony vannak rendes, értelmes emberek is szép számmal és talán nem kell szégyenkeznem ezen problémák miatt sőt még talán javul is (reménykedem benne). Na de térjünk vissza a címhez. Régóta őrlődnek bennem olyan kérdések amiket nem tudok hová tenni így hát megosztanám a mélyen tisztelt társadalommal hátha kibukkan a megoldás 1-1 témára.

    1. Van-e földanyánk? Ha van, hol van és ki az? Miért nem szól hozzánk?! (mondjuk ha haragszik megértem)
    2. Miért vannak hülyék a földön és, hogy jönnek létre? A bunkók vajon úgy születnek vagy csak később lesznek azok? Miért van szükség rájuk?
    3. Már régen is úgy volt szinte az ősidőktől kezdve, hogy van A és C meghajtó DE mi volt a B meghajtó? Volt-e egyáltalán ilyen mert a mai napig A, C de a B sehol?!?! Egy szellem de mi az?
    4. Meddig lessz Föld? Merthát mondanak itt mindent! Idén robban, jövőre, 80 év múlva?!?! Vagy nem lessz semmi?!

    Folytatás...

    thumb 14 éve 14

  • Szeretnék

    ÉN is logout blogot ha ez beriom vajon már van is?

    thumb 16 éve 8

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.