2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Ez a fegyelem!

    Egy "kis" égéssel karöltve...

    De "szépen", fegyelmezetten megoldották, még ha teljes bukás is lett a jelenet vége.

    Thome 13 éve 17

  • Stargate

    No végignéztem mindhárom sorozatnak az összes évadát, részét. Ez nem elemzés lesz, csak a személyes véleményem írom le, kritikát nem eresztenék bele, mert jól lekötött, szórakoztatott.

    Ami lejött a dologból, hogy óriási potenciál volt és van is benne. Az SG1 részei, még az utolsó 2 évad is tetszett, amit sokan lehúztak, hogy erőltetett volt. Nem igazán lehetett rajta érezni, mondjuk RDA hiányzott belőle. Az a csávó valami baromi jó szerepet kapott, illett is hozzá, a magyar szinkronhangja meg tökéletesen passzolt hozzá. :K

    Aztán elkezdtem nézni a 8. évaddal párhuzamosan az Atlantiszt... Na az nagyon nem jött be, 3-4 részt néztem belőle, majd inkább folytattam az SG1-et a végéig. Utána nagy nehezen rávettem magam, és amilyen unalmas, nem képbe illő volt, annyira felpörgött, határozottan jó lett, itt főleg McKay balfaszkodásán röhögtem jókat, Sheppard eleinte erőltetett RDA utánzatnak tűnt, tan az is volt, de azért kellőképp más volt. A sorozat szerintem hirtelen ért véget, abszolút irreális volt, sütött róla, hogy gyorsan leakarták zárni. Még elbírt volna 1 évadot minimum. De ha nem is csinálták meg, egy egész estés filmet lezárásképp csinálhatnának ehhez is (mivel sok az elvarratlan szár), mint a Contiuum illetve az Ark of Truth az SG1-hez. Nem is értem miért nem tették-teszik meg.

    Folytatás...

    Thome 13 éve 20

  • OS war! (Nemkellhalálosankomolyanvenni topik)

    Nem a flameről szól a topik, szimplán eszembe jutott valakinek az aláírásáról az alábbi szösszenet.

    Ugyebár sok az iTroll állítólag, és szegény androidosokat jól elnyomják. Na meg egyre több a WP7 troll is.
    Ennek egyszerű az oka.

    iCuccok: Out of the Box működik, nem kell buherálni, így van ideje fórumozni az Apple usernek.
    WP7: Out of the Box működik, nem olyan jól még, mint az iCucc, de nem is lehet buherálni, így van ideje fórumozni a WP7 usernek, az Update meg úgyis jön magától.
    Android: Ezeknek a komáknak egyfolytában moddolni kell a telefont hogy működjön normálisan, ezért nincs ideje fórumozni. ;]
    És ami kimaradt, az a Symbian: Out of the Box ez is működik, régi motorosok használják, nem eyecandy, kissé elhanyagolt platform, de még mindig megvan a felhasználói tábora, meg legalább gyors és nem android (Imádlak szekálni benneteket. ;) ).

    Nem fogom uppolni a topikot első hsz-szel, mert úgyis írtok majd ide ez felesleges flamet szít így is. :DDD
    Ha véletlen eluralkodnak az indulatok, akkor törlöm kapásból, nem érint a dolog. Tessék viccnek venni, nem kell komolyan venni mindent! :)

    Thome 13 éve 17

  • Up All Night

    Az előadó: Blink-182
    Aki ismeri őket, tudja, hogy nincs ilyen című számuk. Őt kijavítanám: Már van! :C
    Ugyan a perfekt Blink szintet nem éri el, azért érezni hogy ezek ők és Tom hangjával sincsen gond!

    Thome 13 éve 1

  • Éccaka

    Hú ecsém. Most először voltam diszkóba. Eddig nem érintett meg. Szinte teljesen józan voltam éjszaka, és még most is itt írok, ahelyett hogy aludnék.

    Röviden az éjszaka. Pia nélkül is jól éreztem magam (picike azért volt bennem), sőt... Nem voltam szívbajos, minden kezdet nehéz. A francokat... :DDD

    Na jóéjt.

    Thome 13 éve 18

  • A világ legjobb zenéje! Hallgasd meg!

    Mindenkinek garantáltan tetszik, stílusfüggetlen zene, akinek nem tetszik, az nem ember, ezzel jól kilehet szűrni az idegeneket az emberek közül!

    Istencsászár zene. Kattints a képre a meghallgatásához!

    Thome 13 éve 35

  • Taiwangun Rendelés

    Ez a bejegyzés azért született, hogy tudjam, kinek mi kell, mit szeretne rendelni.
    Illetve itt meglehet beszélni, hogy ki hogy gondolta a rendelést, a Budapestiek itt megbeszélhetik, hogy felezik a postaköltséget, vagy aki eljön, az elviszi magával a többi Bp-i Cuccát.

    Konkrétan most 3-an vagyunk:
    - Thome
    - McRay
    - ClayMore

    Mivel már a postaköltség eléggé a béka feneke alatt van, s logisztikai szempontból is egyszerű dolgom van mivel 2-en BP-iek vagytok, csütörtökön, legkésőbb pénteken leszeretném adni a rendelést.

    Jelenleg ott állunk, hogy:
    McRay elvileg 17 €-nyi dolgot szeretne, ehhez jön 5 € szállítási költség (4,5? ekörül), ClayMore 31 €-nyi dolgot szeretne, ehhez jön 7 € szállítási költség. A többi része rám hárul.

    Szóval a bejegyzésbe linkeljétek be, kinek mi kell PONTOSAN, s leírom, hogy mennyit kell utalni, privátban pedig, hogy hova. Ha ideért a pénz, azt a bejegyzésben jelzem, hogy X személytől ideért a pénz.

    A Paypal váltja majd a pénzt, szóval annak az épp aktuális árával kell számolni. Jelenleg 277Ft a váltója a Paypalon (pénzéhes dög), szóval ekörül lesz az Euró váltási ára, a későbbiekben is!

    Thome 13 éve 59

  • Question

    What starts with 'S' ends in 'EX' and gives you orgasms?

    Gy.k: Skrillex :)

    A kép kattintható Youtube link!

    Thome 13 éve 13

  • FSBE Vest

    Váltás van, nem CIRAS lett, hanem FSBE:

    + Jött hozzá egy marpat Drop pouch:

    Fegyver is meglett: M4 CQB-R. Sisakot is vettem egy MICH2002 személyében, ezenkívül lett még egy sötétített szemüveg, illetve rendeltem marpat sisakhuzatot és egy rendeltem még egy szíjat meg egy rakás alkatrészt az M4-hez. :>

    Thome 13 éve 11

  • Thome & EczkE: F.E.A.R. 3 Coop [Ch.1]

    Ebben a részben EczkE kollégával készítettem a F.E.A.R. 3 Cooperációs részével egy videót, aholis a "F**king Run" nevezetű módban játszottunk a "Street Cleaning" névvel ellátott pályán. Az eleje így utólag nézve nem pörgős, de a közepe tájékától nagyon felpörögnek az események, néhol már-már a halál szájából jövünk vissza az életbe. :)

    Nézzétek, élvezzétek, lesz még ilyen, az biztos!

    Thome 13 éve 10

  • [R] F.E.A.R. 3 Co-op játék!

    Köszönöm, már van 4 ember a feladatra, így ennyi elég, többen ne jelentkezzetek!

    Ehhez a játékhoz keresek olyan embert, aki hajlandó lenne Coopozni (virtual lan), rendelkezik mikrofonnal, és ki bírja nyitni a száját játék közben, tud beszélni. Neki csak beszélnie kell, semmit nem kell felvenni, az én szemszögemből történne minden, ám az ő hangját is ugyanúgy venném.

    Ha van erre érdeklődő, akkor írjon ide a topikba! :R

    Thome 13 éve 18

  • Thome & EczkE Plays: F.E.A.R. 3 végigjátszás

    F.E.A.R. 3

    Part 1:

    Semmi extra dolog nincs benne, megyek-lövök, egyelőre még csak egy gyogyóképző komplexumban. Itt-ott látni a kis feketehajú gárét, néhol bizalomgerjesztő hang van, de többnyire csak a csórikámék jönnek lelőni, ami nem sikerül.

    Part 2:

    Sok sok gyakás lesz itt is, viszont itt félidőtől nincs a végéig feketeség, itt már zsírkirály a cucc. Oroszlánzombi is lesz, aki mindenkit jól lekap, adja nekik a cuppanósat, meg jön majd az apple görl is, meg lesz itt loccsantás is, de töménytelen mennyiségben kék vér is.

    Part 3:

    Ebben a részben rengetegszer kipurcanok, órási hent lesz itt is (mint mindig), de hogy ne legyen üresjárat, felpörgetem a sebességet a halálok között.

    Part 4:

    Folytatás...

    Thome 13 éve 38

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.