2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Hétvégre!

    Ez nagy szám, hallgassátok meg, a szövegre különösen figyelni, de maga a klip sem elhanyagolandó! :)

    Thome 13 éve 7

  • Acer Aspire 5552G

    Az Acer ezen gépe tavaly novemberben jelent meg a kínálatában 190 000ft-os kezdő áron, ám mára már csökkent az ára, s leginkább a olcsó árával, illetve a mellé párosított brutális teljesítményével hódít.

    Acer Aspire 5552G

    A gépezetet egyáltalán nem hivalkodó dobozba pakolták, semmi nagy sallang, elég vékony is, ebből következtethetünk arra, hogy csak a legszükségesebbeket kapjuk mellé, némi papír, töltő, akku és maga a gép.

    A gép külsejét tekintve szolid, a burkolata fekete matt, "recés" műanyag, nagyon esztétikus, emellé ráadásnak nem is gyűjti az ujjlenyomatokat. Mindenütt műanyaggal találkozunk, fémnek nyoma sincs.
    a fedél közepén ott figyel egy Acer logotípia. Nem recseg-ropog a műanyag, egyben van a cucc, illesztési hiba nincs sehol, jól össze van rakva.

    Folytatás...

    Thome 13 éve 34

  • Egy élmény...

    ...Telefonról netezni. Vagyis azzal még nem is lenne gond, de a számokat és az ekezeteket kiidegelően sokáig tart bevinni ezzel a hosszanlenyomvatartásos cuccal... Jól nézek ki, egy darabig pedig csak mobilról leszek, szóval hozzá kell szokni az érzéshez... :DDD

    Thome 13 éve 17

  • +44

    Alig várom hogy megjelenjen a Blink182 új albuma... Ami idén nyáron, ha jól megy, akkor már 1, max 2 hónap múlva megjelenik... :C

    Ennek csillapítására elkezdtem hallgatni most először a Plus44 albumát... Hát kurva jó lett, ez a szám (ami az album címe is) baromira üt, ajánlom minden hasonló, punk-rock, vagy hasonló stílus kedvelőnek... :)

    Plus44 - When Your Heart Stops Beating

    Thome 13 éve 10

  • Kiakaszt...

    Mikor valamit normális áron árulok, sőt, már erősen nyomott áron, és jön a parasztja, és még próbál alkudni, és ajánlja a cserét, meg a beszámítást, mert hátha odaadom neki szarér'-húgyér' a cuccot. És még mindig jönnek.

    Hát esküszöm, mi a francot írjak még ki azon, hogy ALKU, CSERE, BESZÁMÍTÁS NINCS, ha egyszer ezt se tudja értelmezni a sötét eszű???

    És nem elég az, hogy nyomott áron árulom, egyszerűen nem akarják megvenni, csak az alkudni akarnak. Most is a srác, levittem 45 000ft fixről az árat 40 ezer fixre, és jön, hogy ő biza megvenné 35-ért... Nem sül le a képéről a bőr? Többre megyek, ha ebayen próbálom eladni, talán ott gyorsabban elviszik, és nincs ennyi vastagpofájú ember ott...

    Az meg felettébb érdekes (kicsit csaló utánérzés), hogy sürgősen kellene neki a cucc, megdumáltuk már a dolgot, ő előreutal, én megadtam a nevet, számlaszámot, ő a nevet, címet, majd miután lezsíroztuk, azt mondja, hogy neki sürgős, és hogy ha megvan az utalásról a papír, azt nekem elküldi, és adjam már fel aznap postára a cuccot, mert neki sürgős. Mondom neki, hogy nem, mert nem fog senki átbaszni, fő a bizalmatlanság... Válasz nem jött semmi, rákérdeztem, hogy mi legyen, áruljam-e tovább a cuccot, vagy kell neki. Azt mondja, várjak szerdáig, és ha nem vinnék el, akkor írjak neki... Éééééééééérdekes, eddig sürgős volt, most meg ráér a cucc? Hogy is van ez?

    Folytatás...

    Thome 13 éve 9

  • 3D

    3D-s mozgó kép. Ez nagyon flash, egyszerű a téma:
    Bandzsítsatok amikor még a két kép áll majd az elején, és megfogjátok találni a fókuszt, amikor éles lesz a 2 szélső kép "keresztmetszete". Utána elkezd mozogni a golyó, és a szemeteket is tudjátok mozgatni közben, hogy nem veszítitek el a fókuszt. Utána kicsit fura lesz, sajog majd a fej lehet, de egy próbát megér...

    LINK

    Thome 13 éve 12

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.