2016. május 26., csütörtök

Gyorskeresés

TheProb blogbejegyzései

[ Új blogbejegyzés ]

 • Grand Theft Auto V - Indítási segédlet ékezetes user esetén

  Drága Rockstar-os kollégák sajnos nem gondoltak a GTA V esetén arra, hogy vannak olyan userek akik ékezeteket (vagy netán spec. karaktereket) használnak a windows-os user nevükben és ez sajnos azt eredményezte ezen emberkéknél, hogy a Social Club-ban végtelen "loading" ciklus indult el a játék indítását követően. A neten már sok ilyen jellegű megoldás kering, de most szeretnék bemutatni egy kicsit kompaktabb és talán egyszerűbb megoldást annál, hogy másik (angol betűket használó) userre kelljen belépni és onnan indítani. Természetesen nem feltétlen kell átlépni, igaz ez csak azoknál opció akik nem steam-es verziót használnak. Lentebb leírom mind a sima SC-s, mind a steam-es indítás módját is (utóbbi kicsit komplikáltabb).

  Alap, Social Club-os verzió indítása:

  1. Kreáljunk egy új user-t, ékezetek és egyéb spec. karakterek nélkül. (A továbbiakban "teszt" nevű userrel fogom szemléltetni a leírást, a jobb érthetőség kedvéért.)
  2. Adjunk admin jogot az újonnan létrehozott user-nek
  3. Lépjünk át az új felhasználó névre ("felhasználó váltás" elég), majd miután első alkalommal beállítja a Win. az új fiókot már ki is jelentkezhetünk és lépjünk vissza a "fő" user-ünkre.
  4. Hozzunk létre egy új parancsikont az asztalon (asztalon jobb egér klikk -> új -> parancsikon)

  Folytatás...

  Blogbejegyzés 1 éve 32

 • Battlefield 4 - "Legjobb/Kedvenc fegyver és kütyü" Felmérés - Eredmények

  Sziasztok!

  Ahogy ígértem,itt vannak az általatok kitöltött kérdőív eredményei. Amit mégegyszer köszi mindenkinek, aki vette a fáradtságot, hogy végignyálazza. Összesen 32-es szavaztak, amit személy szerint kicsit keveslek, na de mindegy, így is nagyjából lehet képet alkotni a felméréssel kapcsolatban. Csatolni fogom a Google Form-os kiértékelt diagramokat, ahol az "egyéb" kategória lett választva az a képek mellé fogom írni.

  Tehát, akkor jöjjenek az eredmények, sok kommentárt nem fűznék hozzá, kommentekben azért meglehet beszélni 1-2 dolgot aki úgy érzi :)

  -----------------------------------------------------------------------------------

  (Nagyobb képért: jobb egér a képen -> kép megnyitás új lapon)

  Blogbejegyzés 1 éve 7

 • Monster Energy© Asztal

  Napjainkban hazánkban is egyre nagyobb teret hódító márkára stilizált asztal

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Cikk 6 éve 118

Hirdetés

Copyright © 2000-2016 PROHARDVER Informatikai Kft.