2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Tolvajkergetők

    Tegnap bukkantam a címben is említett weboldalra és rögtön végig is néztem az eddig megjelent 10 videót. Biztos volt már róla szó itt logouton, de ha valami csoda folytán mégsem, akkor én most meginvitálom a kedves olvasókat egy kis biciklitolvaj üldözésre, ugyanis ez a websorozat bizony erről szól.

    Néhány bringás megelégelte, hogy folyamatos rettegésben kell élniük és hogy hiába zárják le az utcán a kerékpárjukat még az sem akadályozza meg a tolvajokat attól, hogy elcsenjék a sokszor több százezer forint értékű kétkerekűt. Így hát elkészítették a csali bicajt, amibe két nyomkövető is került, így amint mozgást érzékel a SpyBike rögtön jelez is a srácoknak sms-ben és neten keresztül lehet is követni a tolvaj útvonalát.

    Ízelítőnek legyen elég ennyi, a többit kideríthetitek, ha megnézitek a videókat. Egy röpke óra elég is hozzá, tehát nem vesz el sok időt az életetekből, viszont tanulságos és izgalmas. Ja és Budapest utcáin zajlik. Érdekes bepillantást nyújt a magyar bűnözők, a rendőrök, de még az igazságszolgáltatás rendszerébe is. Ez utóbbi sajnos sokszor elég elkeserítő. :(

    A videókat megtaláljátok a weboldalon: [link]

    The DJ 11 éve 97

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.