2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • A történet az ember mögött

    Minden ember történetek sokasága. Általában azonban mégis van egy, ami kiemelkedőbb a többinél. Ha valakivel elkezdesz beszélgetni, akkor minden mondattal egyre közelebb jutsz ahhoz a történethez, ami szinte már-már kitörni készül belőle. Ami a legjobban jellemzi. Ami a legnagyobb hatással volt rá. A legboldogabb vagy éppen a legszomorúbb pillanat. Egy olyan esemény, ami örökre megváltoztatta az életét vagy éppen olyan hatást gyakorolt a jellemére, amitől teljesen más emberré formálódott. Néha ezek a történetek mindenki által ismertek és szinte már azonosultak a személlyel, olykor viszont senki sem tud róluk, mert csak a megfelelő személy képes kiolvasni (kiolvastatni) őket.

    Van 1-2 ember itt a fórumon, akinek ismerem a történetét és bizony nagyon sokat elárul ez a másikról. Lehet tanulságos, megrendítő és sokszor vidám is.

    Arra lennék most kíváncsi, hogy mi a te történeted? Mi az, amit úgy érzed, hogy el kell mesélned? Mi az, amit a másiknak tudnia kell rólad? Nem számít mikor történt és miről szól. A lényeg, hogy számodra fontos legyen és szinte már-már azt érezd, hogy ez a történet te magad vagy. Nem az életutadra vagyok kíváncsi, sem arra, hogy hogyan jutottál el oda, ahol most tartasz. Egy momentum kell, egy pillanat, egy nap, egy emlék vagy akár egy szó. Egy olyan történés, ami kitörölhetetlen nyomot hagyott benned.

    Szóval kedves fórumozó, mi a te történeted? :)

    The DJ 13 éve 17

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.