2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Az új autóm

    A kis 1.5-ös fekete Fiat UNO immár a múlté. Az olasz autók földjéről átkalandoztam a németek világába, így hát immáron boldog tulajdonosa vagyok egy Volkswagen Golf MKII-es, 1.8-as 8 szelepes, 112 lovas GTI modellnek. Két év műszaki, egy év zöldkártya, tisztán és erőteljesen szóló hangtechnika, kényelem, picit talán kopottas és nyers, de még ma is helytálló elegancia. De persze ez mind mit sem érne, ha az autó nem lenne igazi vadállat. Ugyan csak 8 szelepes, de egy UNO-hoz szokott vezetőnek elég egy óvatlan gázadás és a kerekek már kaparnak is serényen. Ha odalépsz neki megy, ha akarod öregurasan, ha akarod kagylóülésbe tapasztóan. A fogyasztást sem elektronika, hanem a lábad szabályozza, de átlagban megelégszik a 8 literrel.

    Gondolkoztam, hogy vegyek-e új autót hitelre, vagy gyűjtögessek és vegyek egy pár éves modellt készpénzben? Nem, egyik se való nekem. Ha újat veszek nem tudok nyugodtan aludni a hitel miatt, mert ma már semmi sem biztos. Ha újat veszek, akkor félek megállni és kinn hagyni a fő utcán, mert mi van ha meghúzzák és mi van ha valaki kárt tesz benne? Ha új autót veszek, akkor drága hozzá minden alkatrész és járhatok vele szervizbe, mert itthon hozzá sem nyúlhatunk (mert a motort se látni a burkolattól).

    Folytatás...

    The DJ 15 éve 57

  • Filmek 5 másodpercben

    Hétvégén bukkantam erre az oldalra, aki kicsit is szereti a mozifilmeket és a humort annak kötelező darab.

    Lényegében arról van szó, hogy ismert filmek jelenetei vannak úgy összevágva, hogy 5 másodpercben bemutassa az adott mű történetét/lényegét. Természetesen a humor van előtérben, tehát vigyázat, előfordulhat, hogy egyes összevágott részek megtekintése után hangos röhögésben fogsz kitörni. Kezdetnek ajánlom a Titanicot, aki azon felröhög, annak a többi is garantált élvezet :DDD

    Az oldal elérhetősége: [link]

    Megjegyzés: Egyes epizódokhoz nem árt egy közepes angol nyelvtudás, különben nem fogod érteni a csattanót.

    The DJ 15 éve 3

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.