2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Journey of a Loving Soul (Chillout Vocal Mix)

    Elkészült!

    Dj.Beat - Journey of a Loving Soul (Chillout Vocal Mix)

    1. Intro (Orkidea - Beautiful (MDB's Ambient Rework))
    2. Sunlounger - Lost (Chill Mix)
    3. Dj. Shah feat. Tony Carey - Rainmaker (Chillout Mix)
    4. Roger Sanchez - Another Chance (Afterlife Mix)
    5. Timbaland feat. One Republic - Apologize (Lukas Termena Chillout Mix)
    6. Blank & Jones with Delerium and Rani - Fallen
    7. Gary Jules - Mad World
    8. Jes - Heaven (Myon Remix)
    9. Tranquillo - As Days Go By (Album Version)
    10. Tranquillo - Do You Really Love Me (Based On Mendelsohn) (Album Version)
    11. Evoke - Arms Of Loren (Tranquillo Clear Water Mix)
    12. Jes - Ghost (Lime Chill Remix)
    13. The Thrillseekers - Dreaming Of You (Tranquilos Ambient Mix)
    14. IIO - Kiss You (Ambient Mix)
    15. Outro

    Folytatás...

    The DJ 15 éve 21

  • Rejtélyes üzenetek

    Úgy döntöttem, hogy munka helyett inkább netezéssel töltöm a hajnalt és nagyon érdekes olvasmányokat találtam. Bemásolok egy-két részletet ide is, hátha mást is foglalkoztat a dolog.
    Mindig is úgy hittem, hogy az ember születésekor olyan képességek birtokában van, amit egyesek természetfelettinek hívnak, mások pedig lehetetlennek. Mégis tengernyi példa és esettanulmány található ezekről mindenfelé, csak éppen ésszerű magyarázat nincs egy sem. De vajon kell egyáltalán? Feleslegesen akarunk mindent megmagyarázni, úgysem fog sikerülni soha.

    Rejtélyes üzenetek

    Egy régen látott, külföldön élő barátunk alakja villan fel képzeletünkben. Pár perc múlva megszólal a telefon, a vonal másik végén a régen látott barát hangját halljuk.

    A hétköznapokban lépten-nyomon történnek velünk hasonló dolgok, s mi pillanatok alatt napirendre térünk felette, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne az, hogy egybeesik egy képzeleti kép s a képzelt személy jelentkezése. Valójában csak akkor kezdünk el a jelenségen gondolkodni, amikor valami különös, megrázó, életünket felkavaró eseménnyel párosul az élmény. A következőkben három ilyen esetet írok le. Mindhárom közös jellemzője, hogy a kapcsolatot teremtő személyek között igen mély érzelmi szálak léteztek.

    Folytatás...

    The DJ 15 éve 6

  • Idézetek, mindenkinek

    Azt hiszem hihetetlen nagy igazságokat tudtak belepasszírozni ebbe a filmbe, úgyhogy közzéteszem, hátha másoknak is megtetszenek. Persze angol tudás szükségeltetik hozzá, de ezek így a jók, direkt nem fordítottam le őket.

    A 100 ezres kérdés pedig: Na vajon melyik filmből valók? :)

    #1
    Benjamin: I was thinking how nothing lasts, and what a shame that is.
    Daisy: Some things last.

    (Vajon mi az? :) )

    #2
    Along the way you bump into people who make a dent on your life. Some people get struck by lightning. Some are born to sit by a river. Some have an ear for music. Some are artists. Some swim the English Channel. Some know buttons. Some know Shakespeare. Some are mothers. And some people can dance.

    (Mindannyian mások vagyunk. Mindannyian másért vagyunk. És mindannyian hatással vagyunk egymásra.)

    #3
    We’re meant to lose the people we love. How else are we supposed to know how important they are?

    (Néha el kell veszítenünk azt akit szeretünk. Különben hogyan is tudhatnánk mennyit jelent nekünk? De vajon mindig így kell lennie? Nem lehet azelőtt ráébredni erre, mielőtt elveszítenéd azt, akit szeretsz?)

    #4
    Your life is defined by its opportunities… even the ones you miss.

    Folytatás...

    The DJ 15 éve 1

  • Vers

    Tudtok úgy verset írni, hogy még ti sem tudjátok miről fog szólni és mi lesz a vége? Jelentem én tudok. Hosszú idő után újra elkapott az érzés és megírtam életem első olyan versét, amin nem kellett szinte egy percet sem gondolkodnom. Egyik sor követte a másikat. Milliónyi titok van benne, még számomra is, akárhányszor olvasom. Nagyon különleges ember lesz az, aki egyszer megfejti az összeset és az utolsó sorban lévő űrt is képes lesz betölteni. :)

    "Éjjeli gondolatok, didergő lelkek,
    Hangtalan mondatok, láthatatlan terhek,
    Tudatlan félelem, titkon szőtt tervek,
    Éjsötét végtelen, leíratlan versek.

    Láthatatlan kapcsok, tétova szavak,
    Monoton kattogás, láthatatlan falak,
    Váratlan csodák, álmodott gondolat,
    Ki nem mondott igazság, hirtelen alkonyat.

    Reggeli ébredés, rohanó életek,
    Madárdalos délelőtt, eldugott érzetek,
    Titkon szőtt vágyak, titokzatos képletek,
    Várni, várni várni, míg azt mondod: ..."

    The DJ 15 éve 7

  • A válasz

    A mai (azaz már tegnapi) nap folyamán fény derült azoknak a bizonyos álmoknak az okára, amikről nem sokkal feljebb írtam. Ezt pedig egy lelkes kis kukkolónak köszönhetem, aki valószínűleg hamarosan elolvassa ezt a bejegyzést is. Amennyiben pedig így lesz akkor ráadásként kérek tőle egy mosolyt, mégpedig háromra. Egy, kettő, három, MOST. Tessék mosolyogni, nem látom, de úgyis tudom, ha elsunnyogod. :) A mosolynak gyógyító ereje van, ezért mindig mosolyogjatok. Ha rossz és fáj akkor is, mert a mosoly közelebb hozza a jó dolgokat. Higgyetek nekem, tudom. :)

    Azt hiszem ez a nap a meglepetések napja is volt, valószínűleg kihordtam ma lábon pár gyengébb szívinfarktust meglepetésemben és a főnök se nagyon szerethetett miután pár perc néma csönd után letettem a kagylót egy beszámoló közepén. (De pszt, ez titok, el ne mondjátok neki :B )
    Na de hogy valami lényegeset is írjak... Tudni akartam miért voltak (vannak?) azok az álmok és én varászlatos módon meg is kaptam rá a választ, pont attól a személytől, aki egyáltalán birtokában lehet a válaszoknak. Hihetetlen a dolog és jó értelemben véve ijesztő is. Mindig is azt vallottam, hogy ha egyik ember erősen gondol a másikra, akkor az mindkettejükre hatással van, de ez most be is bizonyosodott, méghozzá a saját bőrömön.

    Folytatás...

    The DJ 15 éve 0

  • Merengés az álmokról, kapcsolataimról

    Megint az álmok. Már lassan egy hete mindig ugyanazt álmodom. Azaz nem is ugyanazt, hanem inkább ugyanazt a valakit. Egy személyt, akinek nem kellene ott lennie, mégis ott van. A valóság az, hogy több száz km van köztünk, és az ország másik felén él. Nem beszélek vele, nem találkoztam vele már mióta, nem hallottam felőle, sőt, semmit sem tudok róla hónapok óta, mégis itt van a fejemben lassan egy hete minden egyes éjjel mikor elalszom. Nem értem. Ráadásul minden egyes álom olyan, mint a valóság. Nincsenek benne lehetetlen és irreális elemek, mindegyik akár lehetne a holnapi napom előrevetülése is. De nem az. Mégis annyira reálisnak tűnik. Én is olyan vagyok, mint amilyen valójában és ő is olyan, amilyennek tavaly megismertem.
    Első alkalommal még csak furcsán mosolyogtam ébredés után, másodszorra már kicsit értetlenül néztem, de miután minden egyes reggel eszembe jutott az álmom (már ez is nagy csoda, mert nem sűrűn emlékszem rá) akkor meglepően meredtem magam elé, hogy ez most akkor hogy? Mondhatnánk, hogy biztos valami lezáratlan ügy az, ami miatt visszatér az álmaimban, de ez kivételesen nem igaz. Ha nehezen is, de sikerült magamban mindent elrendezni hónapokkal ezelőtt és már jó ideje csak a pozitív dolgokra emlékezem. Sőt...az életem is végre normálisan halad, olyan munkám van, amit szeretek, újra zenélek, a barátaim mellettem vannak, egyéb területeken is jól alakul minden.

    Folytatás...

    The DJ 15 éve 1

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.