2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Ingtárolás - Level 1.

    Egy hétvégi DIY projektről ejtenék néhány szót.
    Tele lett a hócipőm azzal, hogy a vasalt ingeim nem tudom hova tenni. A kétajtós szekrénybe nem férnek normálisan bele, összegyűrődnek. A szekrényajtók fogantyúira akasztgatva tároltam eddig, de így a szekrényeket nyitogatni volt gáz. Egy elfekvőben levő léc és néhány százhúszas szög segítségével megalkottam az ingeim tároló szerkezet 1.0 verzióját, mely funkcionalitást tekintve hibátlan, egyedül a layout-on lenne mit csiszolni, íme.
    A "bútor" szépítése még hátravan.

    T. Almeida 11 éve 0

  • Second-hand ...

    Nemrégiben magam sem hittem volna, hogy lelkes látogatója leszek - IT-s kocka férfi létemre - a turiknak, messze elkerültem az összeset, persze nem sznobizmusból. Pedig teljesen új(szerű), divatos, jó minőségű cuccokat lehet venni a bolti ár töredékéért. Életem párja vezetett be a rejtelmekbe, a kezdeti ódzkodáson hamar túlléptem, most már szinte gyermeki lelkesedéssel vetem magam a ruhakupacok közé.

    Nemrégiben vásároltam néhány pár cipőt az egyik boltban, és bevallom, nagyon elégedett vagyok a vétellel, mintegy "kedvcsinálónak" posztolok néhány fotót (a minőségért bocs, telefonnal készültek).

    Wilson teniszcipő: szabadidőcipőnek tökéletes lesz, a talpbetétet egy fikarcnyi kopás sincs, a talpon szintúgy, szerintem sosem használták, 2300 forintba került. Mosás után a bőr és textil felsőrész hófehér színben ragyogott. Cikkszámot nem találtam a terméken, de hasonló cipők 12.000 környékéről indulnak.

    ,

    Folytatás...

    T. Almeida 11 éve 8

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.