2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • 15Mbit-es t-home internet

    Nem kívánok hosszasan írni, mert a dühtől nem tudok.
    Péntek délután óta rohadt lassú a netem. Alacsony sebesség, és magas késleltetés. Szombat este betelefonáltam nekik, hogy csináljanak vele valamit, mert jóval a garantált sebesség alatt van. Miután eltöltöttem 20 boldog percet a menük és almenük között, az ügyintéző hölgy közölte velem hogy vegyem ki a routert a hálózatból, majd közvetlen modemről csatlakozzak a netre, és az ő tesztszerverükön teszteljem le a hálózatomat. Hát jó, legyen. Letesztelem, körülbelül 1Megabit vonali sebesség. Nagyszerű. Mint a címben láthatjátok, 15Megabites netem van, és a garantált sebesség 5Megabit lenne. Ha holnap este is így lesz, felhívom őket, hogy vagy csináljanak vele valamit, vagy kössék ki innen. Köt a szerződés, de ha ők nem tartják be a szerződésben leírtakat, akkor nekem miért kellene? Nem azért fizetem, hogy hétköznap (amikor amúgy is keveset vagyok netközelben) tudjak netezni, nekem hétvégén is szükségem van rá. Ez így nem valami "szélessáv."

    A mostani sebességem:

    Folytatás...

    szombatitomi 14 éve 19

  • Rendet raktam...

    Szép napot Mindenkinek!

    Nagyon nagy rendetlenség volt már a hardveres szekrényemben, így elhatároztam hogy véget vetek a káosznak. :D
    A művelet megkezdése előtt nem csináltam fotót, csak közben jutott eszembe, így csak a szobában szétpakolt cuccokról, és a végén bepakolt (szép, rendezett) szekrényről van képem.

    Rendetlenség...

    Rend...

    És a szekrénybe pakolva. Ugye, mennyivel szebb? ;)

    Hát, ennyi lenne. Most már meg fogom találni, amit keresek. :D

    Ja, és Valentin nap alkalmából szexuális kapcsolatba kerültem az elektromos árammal. Nem szeretném bőven kifejteni, csak arra figyeljetek, ne piszkáljátok a ccfl csövek inverterét, ha áram alatt van.

    Folytatás...

    szombatitomi 14 éve 16

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.