2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Colin McRae DiRT 2 PC DEMO!

    Jó reggelt minden Kedves Olvasónak!

    Ma reggel megtaláltam a neten az új DiRT pc demoját. Na, gyorsan letöltés. A telepítő 1.33GB, a feltelepített demo pedig 1,66GB-ot foglal. A játék első indítása után a főmenüben kicsit megijedtem, hogy nincs grafikai beállításra lehetőség, és olyan lesz mint ezek az újabb játékok, hogy automatikusan igazítják a rendszerhez a grafikájukat. Szerencsére később megnyugodtam, a pálya és az autó kiválasztása után (és verseny közben is!) lehetőségünk van finomhangolni a megjelenést. A demo 2 pályát
    tartalmaz, egy salakost és egy sivatagit.
    A sivatagi pályán egy Mitsubishi Eclipse GT-t van szerencsénk kipróbálni. Az irányítás tökéletes, a hangok gyönyörűek (elsősorban az autó hangjára gondolok). A fények szépen megcsillannak a hegyek fölött, és a vízzel sem spóroltak, amibe ha kanyarodás közben belehajtunk, megpördülünk. Ha hosszabb kanyarba esünk, az autó realisztikusan csúszik.
    A játékot a továbbfejlesztett Ego Engine hajtja. Elérhető benne a GRID-ben használt Flashback (Instant Replay) rendszer, vagyis ha összetörjük magunkat, visszatekerhetjük az időt.
    Személy szerint, ha össze kellene hasonlítanom az elődjével, akkor sokkal jobbra értékelném az új üdvöskét. Persze, ezt még így demo alapján nem nagyon lehet elmondani, de várjuk a hivatalos megjelenést.

    Folytatás...

    szombatitomi 14 éve 45

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.