2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Káosz - Egy szörnyű nap...

    Jó reggelt Minden Kedves Olvasónak!

    Eddig nem igazán hittem a 13-ban, mint szerencsétlenség "jelében", de azt hiszem mostantól ez megváltozik.

    Ezt a bejegyzést az iskolából írom, ahová ma könnyűnek egyáltalán nem nevezhető művelettel jutottam el. Erről szól a történet... Kezdjük rögtön az elején. Mindig 5 órakor kell kelnem, hogy el tudjak készülni, elérjem a vonatot, reggeli, stb... Jól kipihenten kelek reggel, lassan kisétálok a konyhába, rápillantok az órára: 6:00. Először azt hittem, hogy csak rosszul látok, és hogy 5:00 van. De nem, valóban 6 óra volt. Kapkodás, azt sem tudtam mit csináljak, negyed óra múlva indul a vonat, és a könyvek sincsenek még bepakolva, és hát ugye még mosakodni is kell. Gyorsan szendvicskészítés, be a táskába vele. Könyveket amit láttam, csak dobáltam a táskába. Felöltözök, farmernadrág, póló, pulóver, és egy cipzáros pulóver. Kinézek. Szörnyű idő volt. Fújt a szél és esett az eső, és hideg is volt. Gyorsan visszaszaladok még felveszek egy széldzsekit. 6:10. Elindulok az állomásra. A szél iszonyatosan fújt, ráadásul szembe, még ezzel is lassítva. Pont elértem a vonatot. Felszállok, 3 ismerősöm és 2 idegen ember mellé (fülkés vagon). Már az elején és idegesítettek az öreg alkoholista zagyvaságai, de inkább nem szóltam. Mikor már állandóan beszélt, és folyamatosan köhögött (nem is akárhogy...) egyik haverom kiment a peronra szívni egy kis friss levegőt.

    Folytatás...

    szombatitomi 15 éve 6

  • Első címlapos írásom...

    Üdv mindenkinek!

    Első logoutos írásom, a "9800GX2 hűtése módosítások nélkül" megjelenése 4 nappal ezelőtt történt. 3 nappal a megjelenés után már több mint 3000 olvasó, és 80 hozzászólás érkezett a cikkemhez. Nem tudom hogy ez itt mit jelent, de nekem, tekintve hogy első írásom, tökéletesen elegendő. A hozzászólások között voltak akik dicsértek, és volt akinek nem tetszett, de előbbiek nagyobb társaságot alkottak.

    Október végén fogok írni címlapra, a processzorok felépítéséről, ha az is ilyen eredményeket érne el, már annak is nagyon örülnék.

    Köszönöm Minden Kedves Olvasónak, hogy elolvasták, és kommentálták az első cikkemet! :R

    szombatitomi 15 éve 7

  • 9800GX2 hűtése módosítások nélkül

    Ebben az apró írásban szeretném leírni, hogyan hűthetjük okosan 9800GX2 grafikus kártyánkat.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Tudástár 15 éve 86

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.