2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Mindenkit várnak otthon!!:(

    Én sajnos nem ismertem szegény srácot. Sajnos még a fórumon keresztül sem. Mégis megrendített a hír. Tegnap napközben hallgattam a rádiót félfüllel. Igaz a műhelyben elég nagy a zaj, de néha hallom a híreket. Ezt véletlenül hallottam, igaz csak hangfoszlányok voltak. 11-es út....Budakalász.....baleset.....tűzoltó..
    Csak este olvastam itt, hogy mi történt. Pontosan mi történt nem tudom. Nehéz ezt szavakba foglalni. Inkább marad mindenkiben az érzés. Leginkább azokban akik ismerték. Minden nap fórumoztak vele. Utánaolvastam, és láttam mennyire segítőkész volt. Szokták mondani, hogy mindig a jók mennek el.

    Sajnos valószínű, hogy Ő is hibázott, Utoljára. Ha vissza tudnánk fordítani az időt, talán másképp történt volna minden. De nem lehet.

    Az idők folyamán sajnos én is veszítettem el barátokat. Gyerekkori barátokat. Együtt mentünk bulikba, nyaralni, focizni. Aztán jött egy nyári éjszaka,a 81-es főúton, és egy motorbaleset elmosta a jövőt. Nem ő volt a hibás. Valaki rossz helyen rossz időben kezdett előzni, és már nem fértek el egymással szemben. Szörnyű volt megtudni. Napokig ne találtam a helyem. Nem kívánom senkinek! :(((

    Folytatás...

    sziku69 9 éve 19

  • Ellopták a magánhangzóimat.

    -z - h-lyz-t, h-gy -gy n-gy-n n-h-z g-p-ln-, d- -z-rt m-gpr-b-l-m.

    N-m t-d-m m- t-rt-nt, d- n-m t-l-l-m - m-g-nh-ngz--m-t.

    V-gy -lg-r-lt - gy-gysz-r-m?

    R-m-l-m l-sz v-l-k- -k- m-g-rt- -m-t -r-k.

    sziku69 9 éve 77

  • Hol vagyok? Találj meg!

    Megint egy játék. Csak azért, hogy ne legyen olyan egyszerű az életetek. :)

    A lényeg a következő. Le kell írni azt a helyet, amit ki kell találni. Ez lehet egy épület egy városban, vagy bárhol. A lényeg hogy ismert hely legyen valamennyire. Tehát ne Julcsi néni házát kelljen kitalálni.
    De ez lehet egy tér is, Vagy csak simán egy város. A legfontosabb az hogy az földrajzi hely legyen.

    Fontos hogy a kérdező, első mondatában legyen benne a kérdés a hellyel kapcsolatban.

    Például.
    Melyik téren vagyok, és melyik városban? Itt állok egy nagy épület előtt, a Duna part mellett. Itt üléseznek a magyar képviselők. Válasz: Kossuth tér

    Vagy: Melyik városban vagyok? Magyarországon, a vizek városának is nevezik. Válasz: Győr

    Vagy: Mi a város neve? Budapest mellett van. Híres a savanyúságról. Válasz: Vecsés

    Vagy: Hol állok? Innen be lehet látni, szinte az egész várost. Pl a várat. Egy magas szobor van mellette. Válasz: Gellért hegy

    De ne csak magyar helyszínek legyenek.

    Nyilván a kérdezőnek kontrollálni kell a válasz helyességét, ha az mondjuk nem jó.

    A választ adó Felteheti a következő kérdést.

    Folytatás...

    sziku69 9 éve 34

  • Hamarosan kiderül, mennyire vagyok egészséges.

    Hogy mi a vizsgálati módszer, fogalmam sincs. Annyit tudok, amennyit láttam, és hallottam. Azt tudom, hogy az ujjamból vesznek egy csepp vért. Ezt vizsgálják valamilyen mikroszkóp alatt. Abszolút laikus vagyok a témában, ezért szakmai dolgokat nem is írok. Elvileg természetgyógyászok. De legalábbis József az.
    Kecskemétről járnak hozzánk. Berendezik kis mobil "rendelőjüket". Ami egy mikroszkópból, egy elektromos kütyüből, (valami elektródák vannak rajta), egy laptopból, egy nyomtatóból áll. Semmi konkrétumot nem tudok ennek a vizsgálatnak az elméleti részéről.
    Egy valamit viszont biztosan tudok. József olyan dolgokat mond a vizsgált páciensekről, amit biztosan nem csak úgy hasra ütve talál ki. Akiket eddig vizsgált, és ismertem, mindegyik megmondta vizsgálat előtt nekünk, hogy milyen gondjaik vannak, voltak.
    A vizsgálat során, József mindegyiket feltárta, illetve megmondta a kiváltó okokat, melyek miatt a panaszok kialakulnak.

    Tehát kíváncsian várom a vizsgálatot. Elvileg ma este 7 órakor már kiderül minden. :)

    A honlap itt található.

    sziku69 9 éve 53

  • Lesz idén tél?

    A "régi" öregek szerint, az enyhe ősz után kemény lesz a tél. De hol vannak már azok az idők?

    Gyermekkoromban, ami a hetvenes évekre, és a nyolcvanas évekre tehető, még voltak igazi telek. 20-30 centis hóban gázoltunk a befagyott tavacskák irányába, ahol letoltuk a jégről a havat, és már készen is volt a hoki pálya. Nem kellett attól tartani, hogy beszakad alattunk a jég, mert elég hideg idő volt.

    Most mi van? A szánkó már évről évre csak porosodik a sarokban. A gyerkőcöt pár centis hóban húzogattam ide oda. Amikor véletlenül esett.
    Manapság teljesen felborult ez a rendszer. Észak Amerikában méteres havak esnek, és 40 fok hideg van. Lassan olyan helyeken is ahol előtte még havat se láttak.
    Milyen világ jön?
    Nem is magamat féltem, hanem inkább a gyermekeimet, meg az unokáimat. Mire fognak felnőni?

    Folytatás...

    sziku69 9 éve 44

  • Szeretni kell azt, amit csinálsz!

    Igen. Szeretni kell azt a munkát amit csinálsz, mert ez az egyik legnagyobb ösztönző erő. A többi már jön magától, és megtanulható egy kis szorgalommal Legalábbis nekem ez a véleményem. Megosztom veletek a legutóbbi "tevékenységemet". Ez folytatása volt, egy körülbelül öt évvel ezelőtt elkezdett munkámnak.Akkor egy kiskaput készítettem. Most érett be a folytatáshoz a feltétel.

    Ezek még "nyers" darabok. Horganyoztatni kell, és azután lefesteni, és antikolni.

    Úgy tervezem, hogy majd év végén ünnepek alatt, talán több időm lesz, és csinálok még egy ilyen témájú címlapos "sztorit". (volt már egy) Remélem össze tudom hozni.

    sziku69 9 éve 24

  • Párnacsata :)

    Hátha valaki még nem ismeri. :)

    Ma reggel találtam. A vége a legviccesebb.

    sziku69 9 éve 7

  • Ez is a világ legnagyobb átverései közé fog tartozni?

    Vagy most akkor mi van? Léteznek? Nem léteznek?

    "Az ufók léteznek!" Ez már akkora közhelynek számít, hogy az emberek már csak legyintenek egyet, ha meghallják.

    Most viszont egy olyan amerikai tudós tárta fel a bizonyítékait, fényképekkel videóval alátámasztva, mely tudósnak a személye megkérdőjelezhetetlen. (legalábbis ezt mondják) Olyan hitelessége van, mint mondjuk Michael Jacksonnak a pop szakmában volt.

    Ez a tudós halála előtt tárta fel a bizonyítékokat az 51-es körzettel kapcsolatban, ahol vezető kutató volt.

    A cikk.

    "Az igazságot csak egy ideig lehet elnyomni, mert az egy ponton túl úgyis utat tör magának."

    Folytatás...

    sziku69 9 éve 197

  • Mit üzennél magadnak a jövőből?

    Elég érdekes, és futurisztikus kérdés. Rádióban hallottam először ezt, ott tárgyalgatták ki.

    Nyilván a lényege, hogy mit csinálnánk másképp.

    Életünk során sokszor elmehetünk olyan jelentős dolgok mellett, amit talán észre sem veszünk, vagy csak legyintünk egyet. Később jövünk rá, hogy ha akkor megragadjuk az alkalmat, élünk a lehetőséggel, biztosan másképp alakul az életünk.
    Esetleg erre akkor jövünk rá, amikor egy másik ember ettől lesz híres, vagy legalábbis jól él belőle, de mindenképpen jobban alakul a további sorsa.

    Persze nem mindenkinek az anyagi dolgok az elsődlegesek. Sokunkat a sors alakulása befolyásol. Egy baleset, egy rossz döntés. Ha akkor nem vállalom el.... Ha akkor nem veszek fel kölcsönt..... Ha nem ülök be mellé az autóba..... Ha elnézek jobbra a kereszteződésben........ Ha egy héttel később utazom....... Ha előbb észrevesszük a jeleket.........akkor másképp alakul az egész életem!!!!!!
    Így sóhajtunk fel szinte nap mint nap. Végig kísér minket egész életünkben.

    Folytatás...

    sziku69 9 éve 36

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.