2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Melyik erősebb? Oroszország vs. NATO ?

    Most akadtam erre a "gyöngyszemre" . ITT

    Egész jó kis vita alakult ki a témáról. Érdemes beleolvasni.

    Ha engem kérdeztek, szerintem egyik sem. Hiszen mindegyik félnél ott fityeg az atom indítókulcs, és egyik sem merné használni, mert akkor mindenkinek "befelhősödött".

    Persze, ez csak az én véleményem.

    sziku69 10 éve 333

  • PayPal utalási probléma.

    Pár hete vettem az OLX-en egy szinte új Honda önjárós fűnyírót. Nagyon jó áron vettem, de ennek az volt a hátulütője, hogy nem volt hozzá fűgyűjtő kosár. Ezért körbenéztem a "piacon", de csak az e-bay-en találtam, egy német hirdetőnél. Sajnos a hirdetésben az állt, hogy Németországba szállítanak. Írtam nekik egy levelet (Google fordító) amiben kértem, ha lehetséges küldjék el magyarországra. Az eladó készséges volt. Írta, hogy 14 euróból megoldható. Annyit tegyek, hogy vásároljam meg, és majd küldik a teljes számlát.

    Megpróbáltam ugyan, de az e-bay-en keresztül ez nem jött össze, mivel a szállítási címnél nem tudtam tovább lépni, mert ugye nincs német címem. Ezért küldtem nekik levelet, hogy ebay-en keresztül nem tudom megvásárolni + ugye, abban az árban nem volt benne a 14 eurós szállítási díj.
    Válasz sajnos nem jött.

    Mivel tudtam az email címet, fogtam magam, és a paypal oldalamról indítottam el az utalást. Megjegyzés rovatba beírtam a paramétereket a fűgyűjtő kosárról, valamint a szállítási címet.

    Úgy tűnik minden rendben. A paypal kiírta az emailcím tulajdonosának adatait, ami megegyezik az eladó minden adatával. A bankkártyáról is megtörtént a levonás, de a pénz mégsem érkezett meg.

    Ilyenkor mi van? Az akciót május 19.-én indítottam a paypal-en, a bank 21.-én utalta a pénzt. Az eladó viszont még nem kapta meg.

    Folytatás...

    sziku69 10 éve 25

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.