2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Amit eddig nem tudtam....

    Hawaii-ról mindenkinek a napsütés, és a tengerpart, valamint az egyedülálló természeti szépség jut eszébe. Van egy barátom, aki ott él. Vicceltem vele, hogy rendben, hogy nálatok pálmafák vannak, óceán, és a kertben szeditek a fáról a banánt, de hó az nincs nálatok. Tudatlan voltam.....
    A Big Island-on. Mauna Kea Vulkanikus hegycsúcs 4205 méter magas.

    Igaz...sífelvonók azért nincsenek :D

    sziku69 10 éve 0

  • Az igazi motiváció az Apple atyjától.

    "Jobs először 2004-ben jelentette alkalmazottjainak, hogy rákos, és 2009-ben titokban májátültetésen esett át. Az Apple alapítója együttműködött az első hivatalos életrajzának megírásában, amely a tervek szerint novemberben jelenik meg a Simon & Schuster kiadó gondozásában.

    Jobs 2005-ben a Stanford Egyetemen elmondott beszédében elárulta, hogy kreativitásának motiválója a halandóság tudata volt.

    "A tudat, hogy hamarosan halott leszek a legfontosabb eszköz, amellyel csak találkoztam, amely segít meghozni az élet nagy döntéseit. Mert csaknem minden - minden külső várakozás, minden büszkeség, minden megszégyenüléstől és bukástól való félelem - ezek a dolgok szertefoszlanak a halál színe előtt csak azt hagyva meg, ami igazán fontos. Annak tudata, hogy meg fogsz halni az egyik általam ismert legjobb módja annak, hogy kikerüljük azt a csapdát, hogy az gondoljuk: van vesztenivalónk. Mert már meztelen vagy. És nincs rá ok, hogy ne szívedet kövesd" - mondta Steve Jobs."

    (forrás: life.hu)

    Véletlenül akadtam rá ezekre a sorokra. Eddig nem igazán foglalkoztam az Apple céggel, és Steve Jobs-al.
    Valahogy mindig átfutottam ezeken a dolgokon. De azt hiszem ezután más lesz a véleményem.

    Minden tiszteletem Steve Jobs-nak. Nagy kár, hogy már nincs köztünk!!

    Folytatás...

    sziku69 10 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.