2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • International ROM telepítésére Meizu készülékekre

    Ha az ember külföldről hoz be, vagy kínai webshopból rendel magának Meizu készüléket, akkor jó esély van rá, hogy nem a nemzetközi ROM-mal kapja kézhez a telefonját, hanem egy Play szolgáltatásokat nélkülöző, ellenben kínai alkalmazásokkal bőségesen teletűzdelt operációs rendszer indul el bekapcsoláskor. Hozzám is egy ilyen Meizu m2 note került nemrégiben, ezért gyorsan körülnéztem a Meizufans oldalán, hogy miként lehet „nemzetköziesíteni" a készüléket, amire rögtön háromféle megoldást találtam. Az első és második metódus egyértelmű lépésekből áll, de elég hosszadalmas végigmenni ezeken, ráadásul nincs is feltétlenül értelme, hiszen az OTA, azaz telefonra értesítésként érkező frissítéseket nem is tudjuk vele elvégezni.

    Folytatás...

    szentkuti11 8 éve 17

  • Vsonic VSD3 bemutató

    A Vsonic nevű kínai IEM gyártót leginkább az ár/érték aránya tette híresé, ennek fényében mertem meghallgatás nélkül VSD3-at rendelni.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 9 éve 16

  • Beats Solo HD

    A Beats by Dr. Dre név már bizonyára nagyon kevés embernek cseng ismeretlenül. 2008 óta láthatunk a boltok polcain Beats Studio fejhallgatót, aminek a kisebb, utcai használatra tervezett változata volt a Solo. Ezekről a fejhallgatókról a jó összeszerelési minőségen és a menő kinézeten kívül nehéz jót mondani. Végtelenségig pumpált basszusok, kevés zeneiség jellemezte e termékek hangját. Állítólag a második széria minden eddigi hibát javított, szóval több, mint kíváncsi voltam, mikor a Solo HD-t megkaptam egy kis tesztelésre.

    Hazudnék, ha azt állítanám, hogy a Solo HD nem néz ki jól. Letisztult, funkcionális, minőségi, jó tapintású anyagokból, cserélhető kábellel, hordozható kivitelben. Az egész külső jól átgondolt és igényesen összeszerelt. A pántok 3,5-3,5 cm hosszon állíthatók, jó eséllyel bárki meg tudja találni vele az ideális pozíciót.

    Folytatás...

    szentkuti11 10 éve 4

  • LG CCH-190 bumper (Nexus 4) bemutatója

    A Google Nexus 4 az életem első olyan mobiltelefonja, amire 9 hónap használat után is azt tudom mondani, hogy nem vágyom jobbra-többre-szebbre-drágábbra, mindent tud, amire nekem egy okostelefonban szükségem van és szeretném minél tovább megtartani. Éppen ezért örültem meg, amikor megláttam, hogy a nagy becsben tartott gyári bumper már 3200 forintért megvásárolható az iPon Computernél.

    Aki rendelt már tőlük, az tudja, hogy nem különösebben bonyolult a folyamat, regisztráció, e-mail megerősítés és a rendelés leadása szükséges mindösszesen a vásárlási procedúra elindításához. Egy pénteki napon adtam le a rendelésem, a következő szerdán jött az SMS, hogy átvehetem a bumpert. Az átvétel zökkenőmentes volt, 3 nap cseregaranciát vállaltak gyári hiba esetére, hosszú távú garancia nem vonatkozott rá.

    Folytatás...

    szentkuti11 10 éve 3

  • Brainwavz Beta

    Egy friss fülhallgatógyártó olcsó terméke. Vajon fel tudja venni a versenyt kategóriatársaival?

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 11 éve 16

  • Ride a bike 4ever.


    szentkuti11 12 éve 4

  • Koss Porta Pro

    Koss Porta Pro- kitűnő hangzás kis testbe öltve

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 13 éve 13

  • PSP Játékteszt sorozat 1. GTA LCS

    PSP játékteszt sorozatom első részében a Grand Theft Auto Liberty City Stories c. játékot mutatom be.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 14 éve 57

  • PSP karc és ütésvédelem alapfokon

    Mindenki, aki PSP-t, vagy bármi más egyéb értéket vesz, akkor szeretne vigyázni rá.3 olcsó megoldás:

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 14 éve 29

  • Logitech Momo Racing Force Feedback

    Életem második kormánya: Logitech MoMo Racing Force Feedback. Életem első kormányát nagyon régen...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 14 éve 73

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.