2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Mágneses külső akku?

    Az okostelefonok egyik legnagyobb (ha nem a legnagyobb) problémája a gyenge üzemidő, ami általában egy, maximum 2 nap szokott lenni. Persze ez nem csak mostanában van így, hanem szinte azóta, hogy léteznek okostelefonok. Például egy Nokia 6600-t aktív használattal ugyanúgy le lehet meríteni egy nap alatt, mint mondjuk egy Lumia 920-at vagy akár egy iPhone-t. Számos megoldás létezik a probléma enyhítésére, melyek jellemzően valamilyen külső akkumulátorok. Viszont az a baj ezekkel, hogy nem univerzálisak.
    A leggyakoribb megoldás, ha valaki magával visz egy tartalék akkut, viszont ez az unibody telefonoknál nem működik. Akkor ott vannak az utángyártott, nagyobb kapacitású akkumulátorok is, de ezek szintén nem működnek a fentebb említett készülékekkel. Léteznek úgynevezett akkumulátor kabátok is, de ezek csak kevés készülékhez érhetők el, és mindegyik csak az adott készülékkel kompatibilis. Vannak hordozható töltők is, csakhogy ezeknek a használata nem minden esetben kényelmes.
    A mai nap viszonylag aktív használat mellett (némi játék+netezés) sikerült 4 óra alatt lemerítenem az Optimus 7-emet. 1,5 Ah akkuja van egyébként.
    Olyan külső akkumulátor kellene, amit könnyedén fel lehet csatolni szinte minden telefonra.

    Folytatás...

    sz.balazs.95 11 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.