2016. július 28., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Sony Ericsson Xperia Mini (smultron) előlapcsere

  Bár a balszerencse már kezdetekben övezte a Sony Ericsson Xperia Mini-m, kompaktsága miatt nagyon szerettem. Története ugyanis azzal indult 2012-ben, hogy a gyári Gingerbread rom szenvedett egy bizonyos túlérzékeny érintés problémától. Ha a telefon elkezdett melegedni, mondjuk töltőre volt kapcsolva, a wifi be volt kapcsolva, esetleg nyár volt, akkor használhatatlan volt. Mindig úgy érezte, mintha hozzáérnék. Volt pár szoftveres megoldás rá, de mind garancia vesztéssel járt volna, végül elment garanciáztatásra, de "nem találtak hibát". Mondjuk az egy hónap távolléte alatt adta ki rá a 4.0.4-es romot a Sony és ez megoldotta a problémát végleg.

  Alig múlt el két hónap, egy esés miatt megfáradt a kijelző kereszt irányban. Ennek mértékéről a szereléskor készített képek alapján tájékozódhattok. Csak nagyjából méternyi magasságból találkozott a szőnyeggel, de már ez is elég volt, mert a sarkára ért. Kérdeztem mobilos üzleteket, és 30k-35k Ft-re becsülték a javítás költségét, ami több volt mint amennyiért a telefonhoz jutottam (25k).

  Folytatás...

  stopperos 1 éve 7

 • SaltStack#2: Központosított telepítések

  Három részes sorozatom második részében az "állapotokkal" ismerkedünk meg, és elkezdünk összerakni egy webkiszolgálóhoz szükséges alap rendszert.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Tudástár 1 éve 13

 • SaltStack: központosított szervervezérlési alapok

  Egy kevésbé ismert szoftver, amivel jelentősen le tudom rövidíteni a szerver üzemeltetési és telepítési feladataimat.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Tudástár 2 éve 17

 • Hőmérséklet mérő Pi

  Egy kis bevezető után bemutatom a hőmérséklet mérésének egyszerű megvalósítását Raspberry Pi-al.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Tudástár 2 éve 44

Hirdetés

Copyright © 2000-2016 PROHARDVER Informatikai Kft.