2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Blogkabaré

    Az internetes blogok térnyerésével felhígult a tartalom és a minőség is, ami a megjelent írásokat jellemzi. Erre egy jó példa egy index.hu szerint is kiemelést érdemlő bejegyzés.

    Steve Jobs szerint a Blue-Ray is gagyi

    Nem lehet nem észrevenni, hogy az alig pár soros "cikk" méretes fiaskó és csak alkotója kontárságát igazolja. Már a cím is, ami egyébként általában utal a tartalomra, hülyeség és helytelen.

    Blue-ray... aha. Ha nem lenne egy szép nagy kép a cikkben, amin helyesen le van írva, azt mondanám, elírás, de mivel többször is képes volt így leírni a blogoló, feltételezhető, hogy eleve így rögzült benne, vagyis halvány fogalma sincs arról, amiről ír. Meg mi az, hogy gagyi? A cikkből nem derül ki, hogy Steve ezt mondta volna. Van ugyan egy idézeteknek szánt box az írásban, de abban bizonyára nem idézet van, mert ha jól tudom, Steve nem tud magyarul sem.

    A tartalom egyébként is 0. Van egy nyúlfarknyi bekezdés az Apple netes szolgáltatásainak egy részéről, aztán valami válaszlevélről beszél az író, amit le sem írt, de hogy ezek hogyan függnek össze? senki nem tudja. Ahogy azt sem, hogy ennek a címhez mi köze van.

    Folytatás...

    stevve 14 éve 23

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.