2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Penészedik a házad?

    Nincs csodaszer: hiába harcolunk a penész ellen, ha nem figyelünk oda a penész megjelenésének okára.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Elemzés 2 éve 441

  • Mókás IT-s vásárlók :)

    A következő blog azokról a vásárlókról szól, akiket nem lehet meggyőzni arról, hogy butaságot beszélnek :)

    2017.01.05. - Azért szeretnék Microsoft Office Professional-t, mert annak jobb az excel-je. Én mondtam neki, hogy a Home&Business-el jobban jár, ugyanis azt sem tudja mi a Microsoft Access.

    2017.01.27. - Ügyfél gépe nem tud csatlakozni a WI-FI-re, de oldajam már meg TeamWiever-el. Ügyfél szerint ez a program a Windows része és nekem nincs kedvem megcsinálni.

    2017.02.17. - A góg most küldött nekem egy olyan üzenetet, hogy blokkolják az akkumulátoromat. Mégis milyen vírusirtót telepítettek fel? Erre nincsenek szavak :D

    spyduck 6 éve 22

  • Melyik a legjobb esküvői zenekar?

    Mindegy, hogy tél van vagy nyár: hivatalos, fél-hivatalos, családi és egyéb rendezvények kínálnak szórakozási lehetőséget szerte hazánkban. Ezért is lehet, hogy egy viszonylag kis országban rengeteg hobbizenész és partizenekar bocsátja áruba tudását, ami meglehetősen megnehezíti a legmegfelelőbb kiválasztását. Azok, akik már több, mint negyed évszázada főállásban állják a sarat elmondhatják magukról, hogy bizonyítottak: nem csak a múlt, de a jelen kihívásaival is megbirkóznak. Szabó Ferenc közéjük tartozik.

    Az Ő vezetésével alakult meg a Taylorband 2014-ben Budapesten, ahol mindegy, hogy modern vagy retro zene, magyar vagy külföldi sláger, Rock and Roll, Jazz, Musical - nincs akadály. Ferenc időközben felcseperedett lánya - aki nem mellesleg a Vienna Zeneművészeti Fősikola hallgatója -, Fruzsina az első hang-, és szárnypróbálgatások után szintén a csapat tagjává vált. Ez a csodás, figyelemre méltó tehetség már valószínűleg születése előtt magába szívhatta édesapja zeneszeretetét, mára pedig készen áll arra, hogy a Taylorband énekeseként egy varázslatos estét szerezzen hallgatóságának.

    Folytatás...

    spyduck 9 éve

  • Közvélemény kutatás - reflektorfényben a táblagépek

    Kedves Logout olvasók!

    Cégemtől olyan kérést kaptam, hogy próbáljam meg felmérni a tabletek / táblagépek magyarországi helyzetét. Ez a témakör azért is fontos számunkra, mert az eddigi fő profilunknak számító noteszgépek mellett táblagépek komolyabb értékesítése is képbe került.

    A hazánkra vonatkoztatott kép azonban árnyalt, hiába növekednek évről-évre az eladások ebben a szegmensben fontos, hogy a miértekkel tisztában legyünk és az érdeklődők, vásárlók számára a legnagyobb segítséget tudjuk biztosítani. Ezért is kérünk titeket, hogy az alábbi kérdések megválaszolásával segítsék munkánkat:

    (1) Használsz-e jelenleg táblagépet? Ha igen, milyen típusról van szó?

    (2) Mi győzött meg, hogy pont ezt a táblagépet vásárold meg?

    (3) Hol és miért pont ott vásároltad meg táblagépét?

    (4) Ha most vásárolnál táblagépét, melyik típus mellett döntenél és miért?

    (5) Ha most vásárolnál táblagépet, melyik üzletet részesítenéd előnyben és miért?

    A reklám elkerülése végett cégem kilétét szándékosan nem tüntettem fel, remélem megértitek és válaszaitokat minden egyes kollégám nevében köszönöm!

    spyduck 10 éve 18

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.