2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Ozora 2014 és az etikátlanság netovábbja

    Kedves Mindenki!

    Ezt a bejegyzést azért írom most, hogy egy kis rálátást kaphasson az is a fesztiválról aki csak a ködös, homályos, tudatlanság iszapjában dagonyázó sajtóhíreket olvasta / látta / hallotta.
    A fesztivál történetéről nem kívánok írni, akit érdekel, az megtalál minden ilyen jellegű információt a hivatalos fesztivál honlapon.
    Én inkább a személyes tapasztalataimat szeretném leírni és hangot adni felháborodásomnak, de erről később.

    Elöljáróban annyit kell tudni, hogy az idei volt a harmadik fesztiválom, a másik kettő az előző években volt, tehát én "sajnos" nem tartozom a sajnálkozók közé, akik szerint "ez az Ozora nem az az Ozora, ami volt". Én csak azt ismerem, amilyen az elmúlt három évben, és ez nagyon is tetszik nekem, köszönöm szépen.
    Biztos nagyon rossz nekem ezért, de valahogy ettől függetlenül nagyon jól tudtam érezni magam mind a három évben, akármennyire is változott sok minden.
    Ezen felül nem vagyok az a "hardcore goás", Ozorán kívül az utóbbi időben jóformán semmilyen bulira nem járok, a közösségi beszélgetős programok jobban vonzanak. Ebbe a világba pár éve csöppentem, az elektronikus zenét szeretem, a partykon kedvesek az emberek, ezért is ragadtam le itt.

    Folytatás...

    spanyoll 10 éve 73

  • Asus szerviz tapasztalatok

    Ezen irományom nem is tudom miért nem írtam még meg, úgy érzem így utólag, hogy nem árt azért megörökíteni. Véleményt nem mondok, vagy legalábbis próbálok, csak a tényekre hagyatkoznék

    2011 január első pár hetében vettem egy nagyon csodálatos Asus laptopot, K52je típusra hallgatót pontosan. Az asztalimtól megváltam előtte mivel sokat utazgatok, sokat költöztem is, így ez sokkal praktikusabb volt. Szimpatikus kis gép, legalábbis annak hittem elsőre. Megvettem, használtam, örültem, kiszagoltam az újszagot belőle, aztán egyszer csak furán kezdett viselkedni a masina.

    Random kifagyott, de olyan mértékben, hogy semmire nem reagált, force shutdown volt az egyetlen megoldás ilyenkor, vagy a várakozás. Utóbbi eset folyománaként kb 3 perc után a gép helyreállt, és ment tovább. Ezt a problémát leszámítva semmi baja nem volt, mondom biztos win probléma. Újraraktam, továbbra is fennál. Azt mondanom sem kell, hogy nem az első három napon belül vettem észre mindezt...

    Folytatás...

    spanyoll 11 éve 5

  • Botanicula, a növényi Machinarium

    A legújabb point'n' click mestermű a Machinarium alkotóitól.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 12 éve 12

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.