2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • BIG 2017 Nyereményjáték!

    Heyho mindenkinek!
    Ismét egy hatalmas nyereményjátékra hívnám fel a figyelmeteket!

    A TheGamers Hungary csoport ezen a karácsonyon is szeretne maradandót alkotni, éppen ezért próbáltunk egy komolyabb nyereményjátékot összehozni.
    Hogy sikerült-e azt döntsétek el ti!

    A megnyerhető játékok: Itt egy dia amin végig tudjátok nézni

    És itt vannak egyben egy képen:

    Hogy nyerni tudj semmi mást nem kell tenned, csak facebookon csatlakozol a csoporthoz, majd a kapcsolódó nyereményjáték alá hozzászólásba megírni hogy mit is szeretnétek megnyerni, aztán már csak várni kell a jézuskát!

    Igazán nem nagy ár a nyeremények tükrében szerintem! :)
    A kapcsolódó nyereményjáték

    Folytatás...

    Sirandrish 6 éve 0

  • 7 Days to Die nyereményjáték!

    Heyho mindenkinek!

    Csak azért írok hátha érdekel valaki jelenleg is futó nyereményjátékunk, ahol is egy 7 Days to Die nevezetű játékot lehet nyerni.
    Ha érdekel, akkor a lenti videót nézd meg, ott minden információt megkapsz ami csak kell.

    Sok sikert mindenkinek! :R

    Sirandrish 7 éve 2

  • Óriási (B1G!) nyereményjáték!

    Üdv mindenkinek!
    Nem szoktam ilyet csinálni, de úgy gondolom ez talán sokakat érdekelhet. Nem is oly rég Staff tag lettem a TheGamers csoportban a facebookon. Nyugi, nem ez a hír, hisz gondolom ez a kutyát nem érdekli (:D), ám ebben a csoportban jelenleg egy igen durva nyereményjáték fut, a csoport egy éves szülinapja alkalmából.

    Az elnyerhető játékok: (klikkelhető a kép)
    (IMG:http://imgur.com/HiTmrOt)(/IMG)

    A platform a képek bal alsó sarkában látható

    Szerintem igen impozáns a lista, szóval megéri vetni rájuk egy pillantást.

    A részt vételhez csak csatlakozni kell a csoporthoz, és onnantól már mehet is a buli.
    A Szabályzatot itt tekinthetitek meg!

    A sorsolásra május 7.-én kerül sor.

    Sok sikert mindenkinek!

    Sirandrish 7 éve 8

  • Fantasy Life élménybeszámoló!

    Elöljáróban elárulom hogy ez nem egy objektív teszt lesz, csupán megosztom az olvasókkal azt a néhány észrevételemet/véleményemet amire néhány óra játékkal szert tettem. Először is elmondom hogy mikor az első videókat láttam a játékról, azonnal magával ragadott a látvány ami elém tárult. Persze nem a poligonok milliárdjairól beszélek (valószínűleg a 3DS fel is robbanna tőle) hanem a színes tájakról, és a élettel teli városról például. Éppen ezért elő is rendeltem, és a tegnapi nap folyamán ugyan nem éppen egyszerűen de sikerült átvennem a csomagot. Kaptam néhány hűtőmágnest és Marios csomagolópapírt is a játék mellé szóval boldogság van. :)

    A játék a karakterválasztás/generálással kezdődik. Indítás után egy meglepően részletes karaktergeneráló fogad minket. A testalkaton kívül még számtalan dolgot beállíthatunk mint például a fejforma, haj, szem, orr, szemöldök, fül, száj, és még 6 előre készített hang közül is választhatunk hogy hogyan is szólaljon meg a karakterünk a későbbiekben, de még sorolhatnám. Ezután ki kell választanunk hogy milyen "szakmát" szeretnénk elsajátítani.

    Folytatás...

    Sirandrish 10 éve 3

  • Dohányzás Vége(!?)

    Hello mindenki!
    14év aktív füstölés után, holnap lesz egy hete hogy én is a dohányzásról való leszokáshoz vezető rögös útra léptem. :)
    Egyelőre nagyon büszke vagyok magamra, mert azt hittem hogy 2 napig se fogom bírni, és ahhoz képest meglepően jól megy. Értem ezalatt hogy semmi komoly elvonási tünetbe nem ütköztem..naponta 4-6 alkalommal eszembe jut az épp aktuális megmozdulásomról hogy ekkor rá szoktam gyújtani, de kb ennyibe ki is merül. Ami még meglepő számomra hogy az sem zavar ha a környezetemben pöfékelnek. :N

    Remélhetőleg nem gyengülök el és sikerül végig csinálnom. :B
    Egyébként aki hasonló cipőben járt valamikor is, tehát komolyabb idő után tette le a cigit akkor miket tapasztalt? És mikor? Pl volt olyan ami csak 1-2 hónap után tört rá, vagy az eleje a legnehezebb?

    Sirandrish 10 éve 102

  • PS3: szükséges árcsökkentés

    "A Sonyra nagy nyomás nehezedik a kiadók részéről a PS3 árcsökkentését illetően, mivel fennáll annak a veszélye, hogy a fejlesztők Wiire pártolnak" - állítja Mike Hickey, a patinás Janco Partners elemzője a pénzügyi világ híreit mozgató Bloombergnek adott interjúban. A Sony eddig állta a sarat, ám az elkövetkezendő hetekben 50 vagy 100 dollárral kurtíthatja meg a gép árát. A Tokiói vállalat a konzolháborúban jelenleg a harmadik helyen áll, fele annyi felhasználóval rendelkezve mint a Wii, ráadásul majdnem dupla annyiba kerül. A PS3 árcsökkentése hatásos fegyver, a 2007-es első módosítás után az eladások megduplázódtak, ez pedig ismét megismétlődhet. A vállalat jelenleg hatalmas átszervezésen megy át, 16 ezer munkahelyet szüntetve meg. Az árcsökkentés régóta esedékes, több elemző egybehangzó véleménye szerint a jelenlegi negyedév lezárása után azonnali beavatkozás várható a kérdésben.

    Forrás

    Szerző: Wilson

    Sirandrish 15 éve 3

  • 4 millió Resident Evil 5

    Milliókban dőzsöl a Capcom: a két millió kiszállított Street Fighter IV után dupláz a japán kiadó. Az új favorit a négy millió, a sorszámozást tekintve az ötödik Resident Evil ennyi példányban várja a vásárlókat, akikből gyaníthatóan lesz bőven - a magas pontszámok mellett a RE5 próbaverzióját 4 millió alkalommal töltötték le a PSN-ről / Xbox Live piactérről.

    Forrás

    Szerző: Wilson

    Sirandrish 15 éve 0

  • Dead Space: Extraction - masszív tartalom?

    Egyszerű átirat helyett új stílusba taszított, de ennek ellenére alaposan átgondoltnak és tartalmasnak tűnő mellékszál. A Wii exkluzív Dead Space: Extraction a fénypisztolyos lövöldéknek adózva meséli el az Ishimura katasztrófáját, (állítólag) ugyanakkora terjedelemben, mint az eredeti - vagyis 6-8 órában, ami a stílusában páratlan és egyedülálló lenne. Ahogy az intenzív co-op módozat is, mely menet köben is lehetőséget ad a csatlakozáshoz. Az EA komolyan kezeli a projectet, teljesen új területeket mutatva be sőt, az új ellenféltípusokat temérdek, eddig nem látott fegyverrel fejelve meg.

    Forrás

    Szerző: Wilson

    Sirandrish 15 éve 0

  • Portolás a kezdetekben

    Hétfői híradag retro érdekességgel indítva: a portkészítés alapjainak elemzésével publikál várhatóan sikerkönyvet az MIT Press. A Racing the Beam: The Atari Video Computer System a konzolozást tulajdonképpen széles körben megteremtő és népszerűsítő Atari 2600 fejlesztési nehézségeit elemzi, elsősorban az olyan kritikus fontosságú szoftvereket elemezve, mint a Pitfall vagy a '83-as nagy összeomlást többek között előidéző Pac-Man átirat. A rettenetesen érdekes kötet magyarázatot ad a villogó spriteokra, a leszűkített játéktérre olyan zseniális megoldásokat bemutatva, melyek lehetővé tették igazi klasszikusok megálmodását alig 128 bytenyi rammennyiség mellett.

    Forrás

    Szerző: Wilson

    Sirandrish 15 éve 0

  • BioShock 2 - főszerepben a Big Daddy?

    A BioShock 2 nem akármilyet csavar a dolgokon: tíz évvel az első rész után járunk, Rapture nagyrészét elnyelte az óceán de a vízalatti városban maradtak túlélők... például te, a játékos, az első Big Daddy. Merthogy egyszeri földi halandó helyett a BioShock 2-ben a Némó kapitány világából idecsöppent búvárharangos őst irányítod. Az alap képességeid innentől adottak, Big Daddyként nem csavarkulccsal, hanem a méretes fúróval harcolsz, de a hackelés és a plazmidok használata is ugyanúgy elérhet, ahogy korábban is. Ahhoz viszont Adam kell, amihez a legkönnyebben a little sisterekkel lehet jutni - nem csak azok feláldozásával, de adoptálásával is, végigjárva az Adam gyűjtés procedúráját, csak most a másik oldalról. A Little Sisterek éppen ezért már korántsem néznek ki olyan félelmetesen, most már inkább hasonlítanak ártatlan, védelemre szoruló kislányokhoz mint végtelenül gonosz boszorkákhoz. A főellenfél azonban már biztos, hogy egy Big Sister lesz: Rapture új uralkodójához a Big Daddyk legyilkolásával vezet az út. Visszatérnek a Vita Chemberek is, ráadásul a BioShock 2 még a multiplayerrel is megpróbálkozik.

    Forrás

    Szerző: Wilson

    Sirandrish 15 éve 0

  • Terjeszkedik a Warner?

    A filmipar felcseperedéséért többek között felelős Warner Bros most maximális erőbedobással vág neki a térhódításnak videojáték fronton is. Nem csak stúdióvásárlással, de licenszkezeléssel is, a 2001 óta az Electronic Arts által vezetett Gyűrűk Ura adaptációk utolsó darabja úgy tűnik a csúfosan megbukó LOTR: Conquest volt. A Star Wars Battlefront franchise jegyében fogant multiplayeres pofozkodás kiadásával az EA 2001-ben kötött licenszerződése hivatalosan is lejárt, Peter Tolkien birodalmának jogai (legalábbis a filmváltozaté) visszaszálltak a Warner Brosra, akik gyaníthatóan már idén nekilátnak a franchise kisajtolásának. A következő áldozat a Harry Potter széria lehet, a 2011-es utolsó filmmel az EA nem kizárt, hogy annak is végleg búcsút int.

    Forrás

    Szerző: Wilson

    Sirandrish 15 éve 0

  • GTA Chinatown Wars: üzlet és szállítás

    A polgárpukkasztást a tökélyre fejlesztő Rockstar a Lost and Damned péniszvillantása után új szintre emeli: a heteken belül megjelenő DS exkluzív Grand Theft Auto: Chinatown Wars a mesterlövészkedés után most a drogkereskedelemre fókuszál. Pakold teli a bőröndöt LSD-vel, marihuánával és egyéb kemény drogokkal, terítsd szét az utcán aztán számold a befolyó dollárrengeteget. Trailer, még mindig eszelősen impresszív tálalásban.

    Video

    Forrás

    Szerző: Wilson

    Sirandrish 15 éve 0

  • Fight Night Round 4: Ali és Tyson összecsap

    Teljesen megreformált ütésváltás nyár magasságában: a realitás felé végérvényesen elmozduló Fight Night Round 4 első ízben mégis egy fiktív összecsapással demózza magát. Mike Tyson és Muhammad Ali a ringben esnek egymásnak, bemutatva a magasság, a távolság és az aktív mozgás által elérhető hatásokat. Bővebben érdekel, milyen újdonsággal vár a negyedik menet? Az 576 KByte kedden megjelenő februári számából megtudhatod!

    TRAILER

    Forrás

    Szerző: Wilson

    Sirandrish 15 éve 0

  • Batman: Arkham Asylum - Luke Skywalker akcióban

    Batmannek nagyon rossz napja van: nem elég, hogy Joker kicsúszik a kezei közül, de még egy egész intézetnyi pszichopata is a vérét akarja, változatos módon gondoskodva minden idők egyik leghíresebb képregényhősének nyugdíjaztatásáról. A Chronicles of Riddick, a BioShock és a Splinter Cell szellemében fogant Batman: Arkham Asylum a nagy titkolózás után végre ténylegesen megmutatja magát, elsősorban a lopakodásra építő akcióra fókuszálva.

    TRAILER

    Forrás

    Szerző: Wilson

    Sirandrish 15 éve 0

  • inFamous: harc lassított felvételen

    Muzikálisra hangszerelt szuperhéroszos ámokfutás a fiktív alternatív univerzumban. A júniusra datált inFamous PS3 exkluzívként száll síkra a hasonló örömöket kínáló Prototypepal, minden lehetséges képességet és természetfeletti erőt bedobva az összecsapáshoz.

    TRAILER

    Forrás

    Szerző: Wilson

    Sirandrish 15 éve 0

  • Resident Evil 5: versus mód

    Az idő előtt megszellőztetett letölthető tartalom a megjelenés utáni napon immáron hivatalos. A várhatóan a tavasz legnagyobb sikereként elkönyvelhető Resident Evil 5 Versus módozattal gazdagodik, az öt dolláros / 400 pontos expanzió négy játékost támogatva ereszti egymásnak a zombivadászokat, várva, hogy végül ki éli túl a halálos összecsapást, valamikor pár hét múlva.

    Forrás

    Szerző: Wilson

    Sirandrish 15 éve 0

  • GI Joe: akcióhősök alacsony felbontásban

    Minden idők egyik legsikeresebb akciófigurája dupla adagban kel életre. A nyáron érkező filmváltozattal egyidőben, óramű pontossággal érkezik a kötelezően letudandó videojáték adaptáció. A G.I. Joe az első látnivalók alapján... nos, nem éppen az újgenerációs színvonalon mozgó látványvilágával tarol ha tarol egyáltalán, de valahol el kell kezdeni - a GI Joe augusztusban fogja, PS3-on, X360-on, PS2-n, Wiin, DS-en és PSP-n.

    Forrás

    Szerző: Wilson

    Sirandrish 15 éve 0

  • Bayonetta: kaszabolás E kosárméretben

    Pazar debütálás után (gyaníthatóan) parádés folytatás: az egykori Clover alkalmazottakból összeállt Platinum Games nem áll meg a sikergyártás útján. A Devil May Cryt megálmodó Hideki Kamiya ezúttal a szilikonmellek és a selymes hajak világába merül alá, nőként álmodva meg a lábán is fegyvert viselő Bayonetta sztárját. A célplatform továbbra is PS3 és X360, 2009-es dátummal.

    Folytatás...

    Sirandrish 15 éve 1

  • Resident Evil TDC: az első trailer

    Racoon Cityben mindig baj van: a várost tizensok éve tartják rettegésben az élőholtak, a balul elsült kísérlet kiindulópontja sosem nyugszik. Főleg ha a Capcom kezében van, a végletekig kifacsart és szétcincált Resident Evil franchise a fénypisztolyos lövöldözéshez tér vissza Wii-n. Az Umbrella Chronicles szellemi örökösének tekinthető The Darkside Chronicles valamikor télen szeli át az óceánt, de előtte mozgásban is megmutatja magát.

    TRAILER

    Folytatás...

    Sirandrish 15 éve 0

  • Army of Two: The 40th Day (PS3, X360, PSP)

    Egy héten át tartó pletyka fieszta után hivatalos bemutató: az eredeileg februárban debütáló, de az időjárás közbeszólása miatt eltolt premier ellenére most már tényleg készül az AoT folytatása. Az Army of Two: The 40th Day pontosan azt tudja, amit napokkal ezelőtt már leírtunk - a zsoldospáros ezúttal Shanghaiban írtja a nagyon gonosz terroristákat, akik sorozatos támadásokkal kényszerítették térdre a megalopoliszt. Rios és Salem továbbra is masszív fegyverarzenállal képzeli el a béketeremtés folyamatát, ezúttal ténylegesen nagy hangsúlyt fektetve a csapatmunkára, kidolgozottabb co-op élménnyel gazdagítva az akciót. Az EA Montreal a szokásos platformokon (PS3, X360) túl PSP támogatást is bedob a kalapba: a handheld idén talán végre tényleg magához tér.

    Forrás

    Szerző: Wilson

    Sirandrish 15 éve 0

  • Olympic Winter Games (PS3, X360)

    A nyári után a télire is jogot formál a Sega: a japán kiadó felel a 2010-es vancouveri olimpia játékverziójáért. Az Olympic Winter Games a PS3 és az X360 tulajokat boldogítja, az interaktív formába legkönnyebben betuszkolható sportágakra fókuszálva, elsősorban a síelésre, a hasonszőrű feldolgozásokban eddig nem nagyon alkalmazott belső nézettel csavarva egyet a dolgokon.

    Video

    Folytatás...

    Sirandrish 15 éve 0

  • Változik a Wii ára

    Evezés az árral, vizelés a széllel szemben - a józan ésszel és minden logikával szembemenve módosítja a Wii árát a Nintendo. Tessenek kapaszkodni: felfelé. A még mindig drágán mért de a közeljövőben fogyókúrára küldött PS3-as árcimke és a már a végletekig apasztott X360 hajóval szemben a Wii drágul az Egyesült Királyságban, elsősorban a kereskedők számára. A húsz fontos emelés oka a kialakult gazdasági helyzet - vagyis a Nintendo nem akarja, hogy a világpiac válsága a profiton csapódjon vissza, a kereskedőkre bízva annak eldöntését, hogy lenyelik-e az elbukott hasznot vagy emelnek egyet a gép árán, a vásárlón verve le a Nintendo döntését. Miyamotónak kell egy új sziget a Bahamák mellett, na!

    Forrás

    Szerző: Wilson

    Sirandrish 15 éve 1

  • BAFTA: A 2008-as díjazottak

    A legjobb játéknak járó díjjal távozott a BAFTA díjátadóról a Super Mario Galaxy, megelőzve a GTA IV-et, a Rock Bandet vagy épp a Call of Duty 4-et. A brit szervezet a legművészibbnek a LittleBigPlanetet találta, a legjobb casual játéknak járó díjat a Boom Bloxnak ítélve meg. A legnagyobb meglepetést a GTA IV okozta, a hét kategóriában is jelölésre érdemes sztár egyetlen trófeát sem kapott. A győztesek teljes listája a BAFTA honlapján tekinthető meg.

    Forrás

    Szerző: Wilson

    Sirandrish 15 éve 0

  • Resident Evil 5 DLC

    A PS3-as trófeák listájával idő előtt leplezi le pénztárcsagyilkos terveit a Capcom: a héten a világ minden részén debütáló Resident Evil 5 hamarosan letölthető tartalommal toldja meg kínálatát - de pontosan milyennel? Most már biztos, hogy további multiplayer móduszokkal, a DLC Slayers, Survivors, Team Slayers, Team Survivors és Versus opciókkal bővíti a RE5 online porcióját.

    Forrás

    Szerző: Wilson

    Sirandrish 15 éve 0

  • Ismét bíróság előtt a Microsoft

    Két és fél évvel a vádirat után őrölnek a bíróság malmai: 90 millió dolláros kártérítést követel a Microsofttól az online kommunikációval foglalkozó PalTalk. A PalTalk szerint az Xbox Live szolgáltatás és a Halo multiplayer komponense két olyan szabadalmat sért, melyek a PalTalk által 200 ezer dollárért felvásárlolt MPath Interactive fejlesztett ki. A Microsoft ugyan elismeri, hogy a vállalat képviselői tárgyaltak az MPathal, ám a Live fejlesztéséhez végül más technológiát alkalmaztak. Ítélet az elkövetkezendő hetekben várható.

    Forrás

    Szerző: Wilson

    Sirandrish 15 éve 0

  • Resident Evil: The Darkside Chronicles (Wii)

    Hagyományos epizód helyett újabb rail shooterrel bővül a Wiis RE repertoár. Az Umbrella Chronicles után most a Resident Evil: The Darkside Chronicles bonyolítja tovább a zombivírus által megfertőzött Racoon City életét, a Resident Evil 2 idejébe helyezve a fénypisztolyos aprítást, gyaníthatóan valamikor idén.

    Forrás

    Szerző: Wilson

    Sirandrish 15 éve 0

  • BioShock 2 bemutató áprilisban

    A legnagyobb olvasótáborral rendelkező amerikai Game Informer ismét világexkluzív előzetessel jelentkezik áprilisban. A GameStop üzletlánc által támogatott magazin ezúttal a BioShock 2 mélyére ás le, tíz oldalon át mutatva be, hogy mi várható a nagyon titokzatos folytatástól - női Big Daddy, vagyis Big Sister biztosan!

    Forrás

    Szerző: Wilson

    Sirandrish 15 éve 0

  • DS: közel a 100 millió

    A több millió dolláros profit és másegyéb érdemek után a legkomolyabb mérföldkőhöz érhet a hónapban a Nintendo DS. A Nintendot feltámasztó handheld heteken belül elérheti a száz millió eladott példányt világszinten. A DS 2004 novemberében került a piacra, jelenleg már a harmadik iterációnál tart, sikere gyakorlatilag töretlen és a jelenlegi sebességével könnyen meglehet, hogy nem csak minden idők legsikeresebb handheldjévé, de egyben legjobban teljesítő konzoljává is válhat.

    Forrás

    Szerző: Wilson

    Sirandrish 15 éve 0

  • Take-Two: 2008-as eredmények

    12, 4 millió dolláros veszteséggel zárta 2009-es üzleti évének első negyedét a Take-Two Interactive. A tavaly súlyos jogi csatába bonyolódó és a veszteséget ennek betudó kiadó idén szintén a magas ügyvédi költségeket okolja a megnövelt kutatás és fejlesztésre szánt keret mellett. Az év legsikeresebb címe egyértelműen a GTA IV volt, a Rockstar játékára január 31-ig bezárólag 13 millióan (!) voltak kíváncsiak, ebből tíz milliót négy, a maradék hármat öt és fél hónap alatt sikerült értékesíteni. Remekül telejsített a Carnival Games, a Midnight Club LA és az NBA 2K9 is, a Carnival Games franchise már négy millió leszállított példánynál jár. A GTA sikere idén már a Houser fivéreknek is komolyan kedvez, a franchiset kiötlő testvérpáros 2008 decemberében több más Rockstar alkalmazottal együtt részesedési szerződést írt alá a Take-Two-val: a 2012-ig szóló egyezség értelmében a felek minden kiadott Rockstar játék után bizonyos százalékhoz jutnak a profitból. Ez kezdetnek közel 18 millió dollárt jelent, vagyis a hátralévő 3 évben a csoport eszelős mennyiségű pénzt vihet majd haza a fizetésén felül.

    Folytatás...

    Sirandrish 15 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.