2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Friss az aszfalt nemennyérá'!

    Ezt is megértük, aszfaltoztak az utcánkban, de még szegélyt is kapott....már ahol ugye. Nálunk például a kocsibejáró feléig akarták szegélyezni és úgy hagyni, csak szóltunk, hogy azért ezen így erősen fennakad, az autó szóval valamit alkossanak. Az első réteg aszfalt már rajta volt az előzőleg felmart és kátyúzott burkolatnak nem nevezhető ürülékkupacon mire én hazaértem Szeged városából, de az idegtépő rész csak ezután következett.

    A munkások elmondták, hogy a második réteg leterítése után, három órán keresztül NEM LEHET AZ ASZFALTRA MENNI! Hurrá, volt, aki megértette, de az ostobábbak közölték, hogy márpedig Ők sietnek és különben is az "Úthengerisrájament...háténnemvagyokolyannehíz'". Na, de sebaj, majd amikor az első eső utáni, talaj menti fagy után nekifutásból fog darabokra repedni az új útburkolat akkor megnézhetik az okosok. Lehet még is csak élni kellett volna azon állampolgári jogommal, hogy kimenjek és mondjuk egy lapáttal b@asszam pofán, amelyik rámegy és összegyűri a még szinte gőzölgő aszfaltot a ház előtt. :W
    Ennyit a nemtörődöm emberekről....

    Sir Riccio 15 éve 3

  • Harkányi Strand meets Hideg sör vs. Hideg víz - Cold (Influenza H1N1 2009 Remix)

    Reggel, amikor már minden értelmes ember fent van, olyan nyolc körül kezdett zizegni az esti féltékenységi rohamom során, a földön felejtett telefonom. No, akkor hajrá, SMS Dórinak, hogy mennék velük strandra. Pakolás, objektívcsomagolás, olyan biztosra, hogy az úthengert is felborítsa, mert ha a kedves üzleti partner volt olyan kedves előre utalni, illene normális állapotban eljuttatni hozzá a csomagot. Nem sokkal később már a postán voltam ahol közölték, hogy a golyóstoll nem fog a dobozragasztóra. Jééé, télleg?! Kaptam cetliket a dobozra, meg egy adatlapot az értékbiztosított küldeményhez, hurrá. Abban a pillanatban, hogy kiálltam a sorból, hirtelen a környék egész lakosságának halaszthatatlan postai teendője akadt és megrohamozták a hatalmas mennyiségű, mindössze két lelket számláló kis postahivatalt.

    Természetesen az előttem álló kishölgynek pont akkor jutott eszébe, hogy Ő most hellókittys matricaalbumot szeretne, hozzá való két csomag matricával, de ha ez nem lenne elég szeretett volna belenézni a csomagolásba, hogy tudja, milyen van benne. Na, itt kezdett nyilvánvalóvá válni számomra a tény, hogy ezek ott kint a kocsiban szépen lassan elindulnak és felhívnak majd a vízpartról, hogy mekkora jó már, hogy 33 fokban hideg sört kortyolnak és vízben vannak. Szerencsére azért sikerült nagy szenvedések árán feladnom a csomagot, remélem, épségben eljut új tulajdonosához.

    Folytatás...

    Sir Riccio 15 éve 0

  • A Zöld Szemű Szörny

    Érzem, ahogyan ereim megdagadnak, és elönt a düh, a félelem. Félek a tehetetlenségtől, félek, hogy nem...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 15 éve 27

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.