2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Spring,love,house music

    Elég rég írtam személyes blogot. Ennek az az oka, hogy gyakorlatilag minden időm ki van töltve valamivel, és ezért az olvasóim elnézését kérem. Most van egy kis időm ezért úgy döntöttem firkantok pár sort, hogy mi van velem.

    Kijöttem a betegségből nagyjából és ezt követően rögtön munkához is láttam. Elkezdtem az új weblapom tervezgetését. A design már kb 60%-os állapotban van, és a tervek szerint lesz majd rajta személyes blog, ahol majd azok az írások is megjelenhetnek amiket itt "nem látnak szívesen" , de természetesen azok amik itt is elférnek azok itt is megjelennek majd. Ezenkívül helyet kap majd, egy mixblog ahova a felvett mixeim kerülnek majd, továbbá egy fotóblog ahova a fotóimat fogom feltölteni remélhetőleg egyre többet és többet. Ha mindnen jól megy és találok valakit aki segít összerakni a motort akkor hozzászólási és regisztrációs lehetőség is lesz majd az oldalon. Ígérem, hogy ezen blogom hasábjait olvasók is időben értesülni fognak az új oldal indulásáról.

    Ezenkívül egyre közelebb kerülök, egy komolyabb vaku megvásárlásához, mind anyagi mind pedig döntési szempontból. Nemsokára az egyik pécsi club rezidenseként állhatok majd a keverőpult mögé/fölé, de erről még nem árulnék el többet. A Nap is kisütött végre, odakint vagy 20fok van, csiripelnek a madarak, szerelmes vagyok, szóval minden jó.

    Folytatás...

    Sir Riccio 15 éve 0

  • Örök körforgás

    Alszom, és álmodom. Szeretem azokat az álmokat amik elhitetik velem, hogy a valóságban vagyok.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 15 éve 14

  • A rendszer fertőzött

    Tegnap hajnalban azt vettem észre, hogy valami geb@sz van a rendszer működésével. Valahogy a levegő keringtetéséért felelős alrendszer hibájára gyanakodtam, dugulást feltételezve de mivel nem egészen értettem a dolgot inkább visszaaludtam. Reggel felébredvén, a sleep mode utáni első teszt során konstatáltam: a hiba továbbra is fennáll. Krisztikém egy Forró tea vs. Coldrex comboval sietett a segítségemre amitől átmenetileg jobb lett ugyan de, délután kettő körül már újra szokatlan rendszerhőmérsékletet és csillapítatlan rezgőmozgást észleltem. Egész délután próbáltam visszatéríteni a vasat sleep mode-ba de nem túl sok sikerrel, de közben azért aktívan adagoltam a forró csipkebogyótea és neocitran adalékanyag-keveréket. Estefelé megérkezett Krisztim, és telepítette a szeretet és simogatás nevű beépülőmodult ami a pihenés nevű script futtatása után egészen rendbe rakott. Reggelre mintha kicseréltek volna, egészen jól éreztem magam, azonban délután újrakezdődött minden. A rendszer hőmérséklete jelenleg is a kritikus érték felett van, az alrendszerek pedig lassúak és instabilak.
    Aki látja a Krisztike nicknevű rendszergazdit az kérem szóljon neki, hogy hiányzik a simogatása és mondja meg neki, hogy szeretem.

    A fenti okokból a holnapi zéhá kimarad, helyette a pihenés és rendszerkarbantartás futtatása lesz a következő időzített feladat.

    Sir Riccio 15 éve 13

  • Válasz Nektek

    Ez a „nyílt levél” amolyan válasz lesz nektek. Nektek, akik a cyber-világ jótékony homályába burkoljátok kiléteteket. Ez persze még önmagában nem baj. A baj az, hogy kihasználva ezt a lehetőséget naponta szidtok, pocskondiáztok, próbáltok megalázni a szánalmas próbálkozásaitokkal, amiken csak egy ötéves nem lát át, ha nincs rajta szemüveg.
    Eljött az a pillanat, amikor ideje nagyjából tisztázni a félreértéseket. Ez a levél valószínűleg sokban fog hasonlítani Fankadeli, Siskának írt amolyan válaszára, de nem lesz közel sem ugyanaz. Hasonló az indíttatás, hasonlóak a körülmények, és bár nekem nem voltak komolyabb egészségügyi problémáim gyerekkoromban, de azért érdemes elolvasni ezt is és azt is.(Pláne mert nagyon érdekes dolgokat ír benne, amit valószínűleg ti nem is igen foghattok fel.)

    Az egész ugye ott kezdődött, hogy volt egy „Jégdisco” amit végül nem én, vagyis nem mi szerveztünk meg. Valóban ez akkor bántott, de azóta, már sok olyan dologra nyertem rálátást, amit akkor még nem is sejtettem. Ezeket a rendezvényeket sok kritika érte, nagyjából az egész szakmában volt egy „hírük” a végére. Nem mintha nekem sok közöm lenne a „szakmához” csak abból élek, amit hallottam. Nem csak én mondtam azt, amit mondtam, jóllehet talán én voltam az egyetlen, aki névvel felvállalta a véleményét, bár egészen ez sem igaz, voltak ott bőven mások is. Sokan vádoltak azzal, hogy „fikázom” ezt a rendezvényt, holott erről szó sem volt.

    Folytatás...

    Sir Riccio 15 éve 14

  • Szép reggel!->Felhős délelőtt

    Alszom, mély álomba merülve szuszogok az ágyamon a szobámban. Egyszer csak hangos "éééénvagyokmenyuuus" töri meg az álmom. Eltelik néhány perc mire nyugtázom, SMS-t kaptam. Fáradtan kászálódom ki a fekvőalkalmatosságból, majd a telefonom után nyúlok. Hmm...HUF Folyószámla utalás érkezett...igen, megjött az első 2havi ösztöndíj. Alakul ez. Nemsokára befut majd még néhány kisebb összeg egyéb forrásból és egészen jól állok majd anyagilag.

    Ki is szemeltem egy Vakut a vaterán, ami egészen normális árfekvésben lenne ha a gazdája nem árazta volna erősen túl.
    25k-t kér érte mikor 33k-ért újat lehet kapni. Írtam az aukció alá, hogy 15-ért elviszem. Valószínűleg elküld majd a sunyiba, de ha nem tudja majd eladni akkor rájön, hogy nem volt ez annyira irreális ár érte. Ha esetleg tud valaki hasonló paraméterekkel rendelkező vakut, ami Canon EOS400D-n használható, és értelmes ára van az ne tartsa magában.

    Egészen addig míg, el nem kezdtem írni ezt a bejegyzést, szép idő volt. Most, hogy befelhősödött címezhetem át...szép mondhatom.

    Vajon hősünknek sikerül vakut szereznie és a világ ismét megmenekül vagy a "gonosz" eladó fenntartja az árat amit hősünk nem tud kifizetni az említett termékért és örök sötétség borul a földre? A következő részből megtudhatjuk.

    Sir Riccio 15 éve 0

  • Van még lejjebb?! Ha van akkor feljebb is!

    Nem hittem, hogy ennél lejjebb süllyedhet valaki. Nem hittem, hogy valaki ennyire ostoba, korlátolt, szánalmas tehetetlen és gyökér tud lenni. Azt mondják, a különböző kibeszélő showkat megrendezik előre, nincsenek ekkora gyökerek az országban. Jelentem vannak. Vannak, és szabadon rohangásznak. Amúgy értelmesnek indult közösségi oldalakat vesznek célba, hogy az ott ténykedőket, az őrületbe kergessék a tudatlanságukkal, butaságukkal, és ide most kéretik mindenféle szánalmat keltő jelzőt képzelni.

    Egy dolog, hogy valaki a nevét, az arcát nem vállalva mindenféle csúnyaságot szól be a másiknak. Gerinctelenségnek hívják, de a mai világban ez már gyakorlatilag szériatartozék, meg sem lepődöm. De az, hogy minél több helyen megpróbálja álnéven lehordani a másikat mindenféle utolsó szánalomnak, az már tényleg a legalja. Mit vétettem én, hogy mindig megtalálnak az ilyen nulla íkúval megáldott szerencsétlen gyökerek akiknek addig áll a világ ameddig álarc, álnév, fal és egyéb takaróeszközök mögé bújhatnak? Nevetséges és undorító.

    Ezt a "kis" lassan egy éve folyamatosan tartó incidenst leszámítva teljesen jól megvagyok. Alakulni látszik az életem. Valószínűleg idővel beindítok majd egy saját kis blogot/fotóblogot. Egyre komolyabban kezd érdekelni a fotózás mint témakör, és egyre jobban szeretem csinálni is. Fotózom egy weboldalnak, és fotózom a HÖK-nek is.

    Folytatás...

    Sir Riccio 15 éve 1

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.