2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Intel IGP vs. nVidia belépőszint

    Vajon egy IGP versenyre kelhet-e egy alsó kategóriás videókártyával? Hol tartanak teljesítményben?

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 7 éve 63

  • Álláspályázat, felvétel se biztos – Play’n GO

    Egy rövid történetet osztanék meg veletek, amely oly jellemző jelen korunk világára, országunkra mindenképp. A címből gondolom sejthető, hogy miről is van szó, nem is fogok meglepetést okozni.

    A történet nagyjából január elején indul, ekkor jelentkeztem a Play’n GO szoftvertesztelő pozíciójára (speciális kaszinós játékokról van szó). Igen, nevesítem őket, mert rászolgáltak és nem is szerettem volna rébuszokban írni. A helyzethez hozzátartozik, hogy már egy ideje állást keresek, a közhiedelemmel ellentétben, informatikai pályán se olyan egyszerű ez – ez egy másik történet lehetne. Szóval jelentkeztem, és ahogy lenni szokott, behívtak interjúra 1 hétre rá. Be is mentem belvárosi irodájukba, kellemes környezetet és szimpatikus interjúztatót ismertem meg. Már ekkor éreztem, hogy nem sikerült rosszul az interjú, ebből lehet valami. Nem is tévedtem, nem sokkal később érkezett a levél, hogy engem választottak a pozícióra. Konkrét szerződésajánlatot kaptam tőlük, bérmegjelöléssel, munkaidővel, március 1-i munkakezdéssel. Örömmel mondtam igent és ezt követően elküldtem a kért összes iratom másolatát, igényeltem erkölcsi bizonyítványt. Tőlük pedig kaptam egy adatlapot, később pedig egy rendes munkaszerződést, hogy aláírás előtt olvassam el.

    Folytatás...

    Simon02 8 éve 6

  • LinkCenter.xyz - Mentsd és hordozd linkjeidet!

    Kedves Fórumtárs, örülök, hogy rákattintottál bejegyzésemre, ami ezek szerint felkeltette az érdeklődésedet. Igyekszem ezt fenntartani, így szeretném bemutatni új weboldalamat. Bízom benne, hogy hasznos lesz számodra!

    Vágjunk is bele, nem szeretném húzni az időt és az idegeidet :) Szóval a LinkCenter.xyz oldalán lehetőséged van elmenteni kedvenc linkjeidet, hasonlóan, mint a böngésződ könyvjelzőinél. Viszont azzal ellentétben, ezt utána bármilyen platformon eléred! Nem kell szinkronizálni a különböző eszközeid között! Nem probléma, ha más böngészőn, vagy idegen helyen használod! Gondolom, majdnem mindenkinél előfordul olyan eset is, hogy szeretné megnyitni egy elmentett oldalát, de olyan eszközt használ, amivel nem osztaná meg kedvenceit (haver gépén néznéd meg, vagy egy netkávézóban használnád, vagy ne adj isten, munkahelyeden, iskolában érnéd el, de nem szeretnéd, hogy főnököd, tanárod ezt utána láthassa). Nos, ilyen esetekben is jól jöhet ez az oldal!

    Folytatás...

    Simon02 8 éve 3

  • VGA-diagnosztika játék és Mantle tesztekkel

    A felső középkategóriás HD 7870-ről érdemes lehet feljebb váltani Full HD esetén, ha sehol sem szeretnénk kompromisszumot kötni.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Elemzés 10 éve 65

  • Vásárlási feltételek

    Vásárlási feltételek [adatlapom]

    Az egyszerűség kedvéért és a későbbi problémák elkerülése végett összefoglalnám, hogy mit kell tudni a tőlem való vásárlásról:

    Megbízhatóságom/referencia: [link]

    Hozzávalók/állapot/tesztek: ezeket mindig az adott hirdetésemben részletezem. Általánosságban hibátlan dolgokat árulok, de előfordulhatnak kivételes esetek is. Kérésre részletes tájékoztatást is adok a hozzávalókról. Oem termék csak magát az eszközt jelenti!

    Átvétel: a személyes, budapesti adás-vételt mindenképp előnyben részesítem (általánosan a 16. kerületben megoldható). Ezúton a vevő kezébe tudja venni, és meg tudja nézni vétel előtt. Amennyiben szükséges, nálam tesztelhető is az adott eszköz.

    Folytatás...

    Simon02 12 éve

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.