2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • HTC Vive élménybeszámoló

    Sziasztok,

    Egy kollégám jóvoltából lehetőségem volt kipróbálni a HTC üdvöskéjét, a vadonat új Vive VR szemüveget (sanszos hogy ez volt az első ilyen készülék az országban). Úgy gondoltam hogy egy rövid leírás formájában megosztom a személyes tapasztalataimat, véleményemet.
    Előre szólok hogy ez nem egy profin megszerkesztett , videókkal és fényképekkel teletűzdelt bemutató lesz, arra megvannak a hivatalos csatornák, én csupán a saját élményeimet szeretném megosztani néhány sorban.
    Van egy jó hírem is mindjárt így az elején, mégpedig aki szeretné kipróbálni a Vive-ot az megteheti , ugyanis Agárdon, a velencei tó partján már működik az a kis üzlet ami be van rendezve a célnak megfelelően. Az elérhetőséget az alábbi Facebook linken megtaláljátok:
    Good VR Virtuális Valóság

    De miért is érdekelt engem a VR?
    Elsősorban a repülőgép-szimulátorok miatt. Én kb. 20 éve játszom szimulátorokkal, kezdve az European Air War-al. majd jött az Il2, a Rise of Flight és manapság a DCS (Digital Combat Simulator). Nagyjából 10 éve használok fejmozgás követőt a repüléshez (TrackIR), ami megkönnyíti a virtuális repülést (fel kell venni egy baseball sapkát amin van egy fényvisszaverő fólia, és a monitoron elhelyezett infra kamera érzékeli a fej elmozdulását.

    Folytatás...

    sheep 8 éve 15

  • Meizu MX3 bemutató -Androidos Iphone

    Sziasztok!
    Sok androidos telefonom volt már a Motorola Defy-től kezdve a SGS3-ig de persze mindig van ami jobb valamiben. Nemrég vettem egy Meizu MX3-as telefont, és mivel nem találtam róla magyar nyelvű leírást, így most én igyekszem pótolni ezt. Angol nyelvű részletes teszt és videó rengeteg van, ezért nem célom hogy ugyanazt leírjam mégegyszer, de ha esetleg nem tudsz angolul, vagy nem találsz választ ebben a cikkben valamire, akkor a hozzászólásban szívesen válaszolok (ha tudok).
    És hogy miért adtam a cikknek az "androidos iphone" címet, remélem a végére kiderül :)

    1. Doboz, külső:

    A telefon egy tetszetős, vékony, fehér színű dobozba van csomagolva. A doboz tartalma a telefon, némi használati útmutató és egyéb kínai nyelvü papír (gondolom a garancia miatt), egy gitárpengetőre hajazó kézi készülék amivel a hátlapot lehet lefejteni, valamint a töltő. A töltőhöz tartozik egy 230V-os adapter. Fülhallgató sajnos nincs a dobozban, bár ez engem nem is igazán érdekel, mert van egy Vsonic GR06-os fülesem ami jócskán felülmúlja bármelyik gyári fülest.

    Folytatás...

    sheep 10 éve 34

  • Jelly Bean felrakása Odinnal i9070 Galaxy S Advance telefonra

    Sziasztok,
    mivel a Mobilarena fórumon sok kérdés érkezik a JB felrakásáról, gondoltam hogy készítek egy szájbarágós leírást, az XDA developers és Carline kolléga leírása alapján. Köszönet érte!
    Ha valaki lát valami hibát a leírásban, illetve nem egyértelmű, kérem jelezze privátban!
    Köszönöm előre is!

    Update: én már eladtam a telefonomat, jelenleg egy sgs3-at nyúzok, szóval sajnos nem tudok segíteni ezekben a kérdésekben már. Azt javaslom, ha valakinek sürgős gondja van, akkor tegye fel a kérdését a hivatalos fórumban (a leírás végén megtalálható a link), ott biztosan tunak segíteni!

    Néhány fontos tudnivaló még az elején:
    -az alábbi romok csak a sima, NFC nélküli telefonokra jók (i9070)! A Vodafonos, NFC-s telefonokra is van már elérhető JB, nézz utána a fórumban hogy melyek azok. Az ebben a leírásban szereplő JB-t ne rakd fel a P-s változatra mert téglázni fogod!!!
    -többféle JB is elérhető jelenleg, (szerb, orosz, kínai, indiai, stb), általában tartalmaznak magyar nyelvet
    -Bármely szolgáltató készülékére felrakható a JB. Ettől nem lesz független a telefon!
    (A legegyszerűbb az utolsónak kiadott romot felrakni és akkor nem kell frissítgetni (XXLQ4 orosz vagy XXLQB szerb. Bármelyik romot felrakhatod, a módszer ugyanez.)

    Folytatás...

    sheep 11 éve 529

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.