2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Sony Ericsson Xperia Mini (ST15i)- Első benyomás pár nap használat után

    Nemrég vettem a T-mobiletól egy Xperia mini-t ami az x10 mini-t váltja vagyis az utódja. Fog készülni összehasonlító teszt majd de az csak pár hét használat után.
    Miután megjött a futár és átvettem a készüléket akkor éreztem már hogy ez a kis készülék sok dolgot tud a régebbihez képest. A doboza is árulkodik nyer erejéről ami az 1GHz-es Snapdragon ciphet fedi fel, a 3"-es kijelzőt, s HD videó felvételt és a megszokott 3,5mm-es Jack dugót is mutatja az 5 MP-es kamera mellet.
    Az újdonság ismeri az N szabványú wifi-t is ami elég örvendetes. Megkapta a Mobile Bravia Engine technológiát is viszont sajnálatos módon az Exmor R technológiát már nem tették bele. A készülék DLNA támogatást is kapott és mind ezt GreenHeart jegyével is megörvendeztették. A doboz belseje a készüléket benne egy 2GB-os kártyát, egy MH-410-es típusú headsetet és a jól megszokott töltőfejet és adatkábelt kapjuk meg. Nos ennyit a dobozról. A készülék kezelése, beállítása nem volt nehéz feladat hiszen már használtam androidos telefont így tudtam mit hol találok. Elődjéhez képest a nagyobb kijelző mind fizikai, mind felbontását tekintve jobb, szebb lett. Betekintési szöge nagyon nagy és nagyon szép képet ad. A kamerát annyira nem próbálgattam de nagyon sok a beállítási lehetőség rajta ami szimpatikus mindenki számára.

    Folytatás...

    sdd2 12 éve 14

  • Sony Ericsson Xperia X10 Mini Custom ROM telepítés!

    Sziasztok!

    Sokan érdeklődnek a Custom ROM telepítése iránt.Ezt szeretném nagyon röviden levezetni pár mondatban, linkek segítségével.

    FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALOK AHOGY A LINKELT OLDALAK SE!! ÉN EZEK SZERINT VÉGEZTEM EL MINDENT ÉS HIBÁTLANUL MŰKÖDIK A TELEFON!!!

    Akkor jöjjön a leírás a legújabb MiniCM7 ROM és a legújabb nAa kernel felrakásáról:

    Először is SD kártyára kitesszük a ROM-ot és a google alkalmazásokat [link] [link] ezután SEUS-al ellenörzöd hogy a legfrissebb szoftver van-e rajta. Utána Flashtool-al rootolod.[link]
    Ezzel a flashtool programmal csináld a root részt. Ha ez kész akkor jön a Bootloader nyitás:[link]

    Majd megint csak Flashtool [link] De itt a Flash részt csinálod meg.[link] Ezt letöltöd és berakod a Flashtool Firemware mappájába és akkor ott a leírás a Flash-re.

    Folytatás...

    sdd2 12 éve 5

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.