2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • A Heroes of Might & Magic történetem

    Sajnos vagy szerencsére, elég idős vagyok hozzá, hogy egy hosszú játékszéria lényegében életem részévé váljon.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 8 éve 257

  • Dragon Age Inquisition, a maratoni játék

    Nagy Bioware rajongónak tartom magam, ami leginkább abban nyilvánul meg, hogy rendkívül szeretem a játékaikat. Főleg a Mass Effect trilógiát. Azt nagyon. Ellenben van nekik olyan szériájuk is hogy Dragon Age. Ezt szintén nagyon komált játék nálam, a régi WoW-os időket idézi, de azért a ME-hez képest kissé hátrébb volt a listámon.. legalább is eddig. Ezt könnyen számszerűsíteni is lehet pl azzal, hogy a ME 2-t 7-szer vittem végig, összesen a 3 részben jó pár száz óra van benne. Ellenben a DA:O-t 2 szer vittem végig, a 2. részt pedig, hát khüm... 1-szer, de az is egy könnyen felejthető élmény volt. Így indultam neki a 3. résznek kb 1.5 hónappal ezelőtt. Kijött már hozzá minden DLC, a játék teljes volt és nem voltak kellettek volna benne lenni bugoknak.

    Folytatás...

    satz18 8 éve 1

  • Life is strange végigjátszva

    Épp most sikerült végeznem a Life is strange nevezetű játékkal. Mivel az első epizód után született Gamepodon és Logouton is teszt a játékról, ezért távol álljon tőlem, hogy írjak róla bemutatót. Ők biztos meg fogják tenni a záróepizód befejeztét követően. Így viszont meg van nekem a lehetőség, hogy szimplán az én érzéseimről beszéljek a játékkal kapcsolatban. És persze, hogy telerakjam spoilerekkel ;] .Így aki még nem végzett a játékkal, viszont rendkívül szeretne, esetleg azt se szeretné megtudni, hogy ki a gyilkos, az az írásomat inkább kerülje el. Azért egy jókora Spoiler feliratot ki fogok írni, mielőtt leírom ki a gyilkos. Hátha lesznek olyan vakmerő bátor, olvasók akik ezután továbbolvassák, bízva abban hogy esetleg mégsem írom le, de bizony le fogom. :K Na jó lehet mégsem, de azért csak okosan.

    Folytatás...

    satz18 8 éve 0

  • Heavy Rain: út a platináig

    Ebben a kis szösszenetben Heavy Rain lesz egy kicsit másképp. Nem egy szokványos teszt, inkább egy fajta életérzés.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 8 éve 26

  • Egy sima aksi csere HTC 8X módra

    Történt egyszer még réges-régen, nagyon régen (2014. április 4.), hogy láttam egy csodálatos akciót egy bizonyos HTC 8X nevezetű telefon megvételére. Ez egy 45000 Ft-os történet volt, ami elég komoly akciónak számított, mivel akkoriban ez a telő 60k körül mozgott, de akciósan is több volt mint 45k. Ebből kifolyólag nagyon megörültem a lehetőségnek, és izibe lecseréltem beszámíttattam a régi ócska Nokia lumia 620-as telefon készülékemet. Így komoly upgrade lett mindössze 25k Ft-ból. Egy bibi volt a történetben, ez pedig az unibody házikó. Úgy voltam vele, hogy mit nekem ;] , úgyis van rá 2 év gyári gari, ha az aksi felmondja a szolgálatot, hát majd gariztatom okosba. A törések elkerülése végett pedig vettem egy 3 mm-es keménytokot, mert hát a véletlenre meg aztán végképp nem akartam bízni a pókhálók és mindenféle más optikai tuningok keletkezésének lehetőségét. Teltek múltak az évek hónapok és én boldogan használtam az én drága egyetlen telefonomat. Telefonáltam meg ilyenek.

    Folytatás...

    satz18 9 éve 4

  • Egy HDD hidegre tételének története

    Egy kevés pénz felhasználásával, pár csavar ki-be tekerésével sikerült megsokszorozni a merevlemezem életpályáját.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Tudástár 10 éve 36

  • Újrapasztázás, akár véráldozat árán

    Az alábbi cikket egyfelől tanulságként, de leginkább elrettentésből szeretném írni nektek.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Tudástár 10 éve 96

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.