2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Candy Box 2 \o/

    Emlékeztek még a Candy Box című hihetetlen hangulatos ASCII játékra?

    A képen a "vándor" látható

    Most vettem csak észre, ahogy ellátogattam a mentésemhez, hogy jön a második rész, egész pontosan október 24. dátummal.

    Kíváncsian várom :)

    Hivatalos weboldal: Candy Box 2

    Samus 11 éve 13

  • Felemás érzés

    Tízből kilenc fogorvos ezt ajánlja embernek tetszik az új külső.
    Benne felemás érzés alakult ki. Itt vagyok már hat és fél éve, ebből aktívan hat éve. Nagyon megtetszett az egyszerű külső. A lehetőségek bővültek, és egész sok kényelmi funkciót kapott a kedves közönség.
    Naponta elég sok időt töltök itt, olvasgattam, néha hozzászólok témákhoz, próbálok segíteni, vagy épp én kérek segítséget. Valahogy viszont kimaradt, hogy új külső lesz. Anno volt róla szó, de a HA utáni porfelhőben elveszett a téma.

    Tegnap este pedig belépek, és ez fogad. Néztem, mint borjú az új kapura. És, most őszinte leszek, nekem nem jön be. Se elsőre, se másodszorra, se sokadszorra. Tetszett, hogy különc volt az oldal, nem egyenkülső volt.

    Arról nem is beszélek, hogy kaptunk egy csili-vili, de funkcióban igencsak vérszegény felületet. Egy dolog, ami jó lett, hogy a privát üzenetet jelzése a főoldalról is elérhető...

    Ellenben eltűnt a saját oldalamról a frissült rész (régen bal oldalsávban volt, a sok bejegyzés közül mindig az volt elöl, ahol legutóbb hozzászóltak), ez egy ritka hasznos dolog volt. Láttam a reakciókat.

    Folytatás...

    Samus 11 éve 7

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.