2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • BH08R Bluetooth headset

    Megvettem. Annak ellenére, hogy egyszer régebben elálltam tőle, mert elvileg nem működik minden telefonnal. Persze, hogy nem. Azon a listán nem volt se a GT540, se Nokia, semmilyen, ehhez képest az N82-vel és a GT540el is simán megy, a droid külön történet, ha BT headsettel telefonálok, a hívás zöld-fekete háttere kék-fekete lesz, a zöld hívás szimbólum az állapotsorban, és a zöld hívásidő kijelzés kék lesz, nagyon látványos.

    A cucc pedig. Várható egy bemutató róla. Nagyon olcsó (2500 a Speedshopban), nagyon kínai, de működik. Igaz, hangosan kell beszélni, mert sűrűn hallom vissza a "Mit mondtál?" kérdést, de arra, amire használni fogom, jó lesz.

    Továbbá tegnap próbáltam ki életem első sztereó BT headsetjét is, full extrás, médiatávirányítós Nokia BH-214. Kristálytiszta hangzás a gyári agybadugós fülessel (!), hallható és érezhető basszusok, semmi háttér vagy alapzaj, 5 méter (közben egy téglafal) után kezd szakadozni a zene, de zaj ilyenkor sincs. Nyílt terepen, szobában, ha nincs fal, 6 méterre még simán hallgatható. Nagyon durva cucc, húgomnak vettem Ballagásra, nagyon szeret zenét hallgatni, de sohasem költött normális fülesre...

    Samus 13 éve 0

  • Axe egérpad

    A Tecsóban promóció van, az Axe szervezi. Bármely két Axe termék vásárlása esetén kapsz egy egérpadot, egy új Excite tusfürdőt és deo-t (mini méretben). Ha megvásároltad a terméket, a blokkot el kell vinni a promóciós standhoz (pécsi Tecsóban ez a 35ös kassza felé van, majdnem a virágossal szemben), bemutatni, irkálnak valamit, nevet és aláírást kérnek, és megkapod a "jutalmad". Úgyis kellett egy új egérpad, ez pedig csuklótámaszos. Nagyon kényelmes :D

    Samus 13 éve 8

  • Megszívat a technika

    Nem telik el nap probléma nélkül. A helyzet a következő:

    Van nekem egy Acer Extensa 5620Z gépem. A lecsukott állapotot jelző mikrokapcsoló egy kis mélyedésben foglal helyet, de sajnos nem nyomja be eléggé a fedél pöcke lecsukáskor (mióta elkoptak a zsanérok egy kicsit...). Megoldottam, tettem papírt a mélyedésbe, így már elégséges a dolog. De tegnap észleltem, hogy a papír annyira összenyomódott, hogy kevés. Nosza, akkor még mehet bele anyag. Meg is cselekedtem, lecsuktam, jó. Jó, mert a papír nem esik ki a mélyedésből. Így ment, lecsukva. Mielőtt indultam, lekapcsoltam. Volna, de ahogy felhajtotta, szörnyűség fogadott. Konkrétan a kijelző világításának hiánya. Mozgattam a tapipadot, nyomkodtam billentyűket, hátha csak nem tért magához, de semmi. Inverter vagy fénycső, már borítékoltam is magamban...Akkor kapcsoljuk le, ha hazaérünk, majd foglalkozunk vele. De hiába nyomtam a gombot ("fő"kapcsoló), semmi sem történt. Néztem, mint az okosok. Akkor billentyűkombináció. Úgy ment. Lekapcsolt. Kapcsolnám vissza, de nem reagál.
    Akku ki, majd be, hátha statikusan töltődött túl, és elege lett. Semmi.
    Elmentem, és már láttam szemeim előtt a szomorúságot, új gép kell, két évet bírt.

    Folytatás...

    Samus 13 éve 10

  • MR2 Petőfi

    Régebben (az utóbbi időben, akár így is fogalmazhatnék) elég sokat hallgattam rádiót, mivel az autóban csak egy kazettás+rádiós fejegység volt (de legalább Blaupunkt...). Volt egy helyi rádiónk, N-Joy néven futott (az országban már több helyen is fogható regionális jelleggel), eleinte jó volt, mert csak zene ment, reklám nélkül. Később kevés reklámmal, mostanság pedig, mintha a kettő kereskedelmi rádiót hallgatnám a reggeli idiótaságok nélkül. Mivel messze utaztam, így ameddig lehetett, N-Joy-t hallgattam, majd Class FM-et. Rádió1 nem tetszett (egyébként is csak Pécs közelében tudtam volna jól fogni), sok volt a "Disco's Hit". Aztán egyszer hallottam az orvosnál egy eddig ismeretlen számot, nyálas volt, de a szövege tetszett. Az MR2 Petőfin szólt. Érdekes volt az is, hogy amíg vártam (majd' egy óra, nem kommentelném), nem volt reklám. Semmi. Később érdekességképpen áthangoltam a rádiót az említett csatornára, és nagyon jó zene szólt. Egyre többet hallgattam, és egyre jobban megtetszett.
    Olyan zenéket hallottam, amit máshol nem. Reklám pedig szinte nincs, ha van, az is a rádió egy saját műsora.
    De ami miatt megszületett a bejegyzés, az a Support, vagyis a támogatás. Hihetetlen, hogy ilyen van az országban. Összesen háromszor írtam nekik, zeneszámot kerestem, ebből kettőt megtaláltam a segítségükkel.

    Folytatás...

    Samus 13 éve 18

  • Április 1

    Velem van a baj?
    Egyszerűen utálom az összes neves napot. Akkora a felhajtás, unalmas és idegesítő. Miért kell kamuhíreket közölni, vagy állítólag vicces dolgokat csinálni? Ki szerint vicces ez? Utálom a felhajtást, és a hype-ot...

    Samus 13 éve 6

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.