2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Melodeath metál

    Van itt a fórumon olyan elvetemült kolléga, aki az említett stílust részesíti előnyben?
    Konkrétan hallgat valaki ilyen stílusú zenéket?
    Ajánlatokat várnék a műfajból (youtube-on már körbenéztem). Fontos, hogy dallamos legyen, nagyon.

    Egy-két példa, hogy mire gonolok:

    SuidAkrA - The IXth Legion

    Insomnium - Mortal Share

    Bejött még nagyon a Machinae Supremacy által játszott úgynevezett "SID" metál, főleg a Dark City, sokak szerint nyávogós a zenéjük, de nekem épp ez tetszik.

    Tehát, ha valaki az ünnepek alkalmával is inkább ilyesféle muzsikát hallgat, nem azokat a ..."zenéket", amit például a Tecsóban is agyon játszanak, kérem írjon egy hozzászólást, és tüntessen fel egy-két kedvencet.

    Nem vagyok szögecses, bőrkabátos tag, csak hallgatom, tudom, furcsa...

    Samus 13 éve 4

  • Elkapott a kis zöld robot

    A tegnapi nap folyamán beszereztem életem első érintőképernyős telefonját, és egyben első Andoid rendszerű telefonját is. Magenta szolgáltatónál, két év hűséggel, részletfizetve (egyszerre nem kellett sokat otthagynom).

    Mit is mondhatnék. Teljesen magával ragadott. A sebessége, a gördülékenysége. Bár a jóminőségű kamerát hiányolom, nyilván nem nem várhatok olyan minőséget, mint az N82-től, amit akkoriban (lassan 3 éve) több mint négyszer ennyiért vettem.... Azt adja, amire számítottam, sőt, egy picit túl is szárnyalja az elképzeléseim. Én már 2.1el vettem, ezt a matrica is büszkén hirdeti már a dobozon is. Szerencsére semmi sem emlékeztet a Magentára, csupán egy indító és leállítási animáció (amit szívesen kigyomlálnék). Egy zavaró dolog van, hogy kikapcsoláshoz nem elég hosszan nyomni a szükséges gombot, ki kell választani a Kikapcsolás opciót, majd még egy igent is kell nyomni. Hiába fekszem a megfelelő gombon, magától nem kapcsolna ki...Mondjuk nem mintha sűrűn tervezném kikapcsolni. Épp ezért egy "Újraindítás" opció elfért volna...A kijelzőn érezni, hogy rezisztív (egy X8-al összehasonlítva érezni igazán, bár ott még mindig nincs 2.1, és akinek nem jön be az SE saját UI-ja...), de a legjobb minőségűből, egy 5800-t porba aláz kezelhetőség szempontjából.

    Egyenlőre ismerkedem a rendszerrel. Reményeim szerint jó barátok leszünk a jövőben.

    Folytatás...

    Samus 13 éve 12

  • MyAudio MA X14 FM Transmitter

    Miután nemrég voltam a MediaMarkt-ban, és megnyomkodtam pár érintős telefont, újra elkapott a „tapimánia”, ráadásul „Családbarát Kedvezmény” miatt előfizetést is kötni fogok, elhatároztam, hogy veszek egy Droidot, így, olcsóbban. Igen ám, de ezt az új fejegységre félretett pénzből teszem. Addig egy áthidaló megoldáson kellett gondolkodnom, eszembe is jutott az FM Transzmitter nevű technológia, bár régebben túl sok jót nem hallottam róla. Olcsón akartam beszerezni egyet, ám mielőtt Hardverapróra eljutottam volna, az új „A legkisebb is számít” újság büszkén hirdette, hogy itt lesz, 2000 pénzért. Távirányítóval. Meg is vártam az akció kezdetét, majd reggel el is mentem megvenni. Az újságban hirdetett típus nem volt, helyette egy másikat kaptam, ami 3000 pénz volt. Sebaj, sokkal jobban néz ki, és még így is elég olcsó volt.

    Kicsit kételkedve téptem szép a csomagolást (egy műanyag csomag az egész), majd be is dugtam a szivargyújtóba az eszközt, és rákapcsoltam a gyújtást. Elindult, és „Üres eszköz”-re panaszkodva nem csinált semmit. Nyilván, mert semmit sem raktam bele. Elővettem a telefonom, és a kapott 3.5” jack kábellel összekötöttem az eszközt és a telefont. Elindítottam a zenét, és a rádión behangoltam a 108.0 frekvenciát, mivel ez az alapból beállított (ami nekem meg is felelt). Csodálkoztam, de a zene tisztán és érthetően szólt, bár picit halkabb volt, mint a sima rádióadás. És sztereóban jött.

    Folytatás...

    Samus 13 éve 1

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.