2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Stuck...

    Megint elkapott a tapimánia.

    Van az LG Otimus GT540
    Van a Sony Ericsson X8
    Meg van valami ZTE Blade

    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Optimus: tetszik, mert szép, gyors, amit igényelek, azt tudja, de...
    ...de a videófelvétel csak 15 fps-el megy, ami nem túl meggyőző.

    X8: elvileg megkapja a 2.1et, kíváncsi vagyok cserélhető lesz-e a belső menürendszer színe, a kékről kicsit másikra. Egyébként mint az Optimus, annyi különbséggel, hogy itt jó a videófelvétel, ellenben a fényképek eléggé gyér minőségűek

    Folytatás...

    Samus 13 éve 6

  • Nokia N82 és a frissítés

    Tegnap frissítettem a telefonom szoftverét. Még a gyárilag rajta lévő v20-ast használtam, jó volt, nem is akartam frissíteni, mert minek. Megvolt hackelve, installserver, egyebek, minden szép volt. Aztán tegnap valahogy rám jött a frissíthetnék. Olvastam, hogy gyorsabb lesz a rendszer, meg a kamera optimalizálás, így rávettem magam.
    Annak tudatában, hogy az N82 fórumban is volt róla szó, van egy hibás széria, ahol a készülékek frissítés közben elhaláloznak, 80%os arányban (szervizben is!). Mindegy, megjátszom. Max veszek egy C6-ot előfizetve a Trénél...Kábel elő, PC Suite indít, de nem ám úgy, kell az NSU, mert ez a Suite valamiért semmit sem tartalmaz...Mindegy, leszedtem, de akárhányszor próbálkoztam, soha nem tudta "letölteni a telefon adatait", nem ismerte fel a készüléket. Jó, akkor OVI Suite, bár rühellem, de elkezdődött a procedúra. Persze csináltam komplett biztonsági mentést előtte, biztos, ami biztos.

    Letöltötte a laza 115 megás frissítést, és hadd szóljon. A kijelző szépen el is sötétült, és vagy 5 percig láthatóan semmi sem történt. Már kezdtem parázni, aztán egyszer csak megjelent: az új szoftver száma, alatta Test Mode felirat, és a Nokia jelzés. Hurrá, mondom én. Majd közli az OVI, hogy végeztem, a telefon újraindul, állítsam be, amit kell, majd tegyem Suite módba. Oké. PIN kód be, erre a pofámba vágja, hogy: "Készülékindítás sikertelen, forduljon a márkakereskedőhöz." Fordulj fel, mondtam.

    Folytatás...

    Samus 13 éve 3

  • Fejegység.

    Jön a Karácsony. Bár semmi köze hozzá, de gondoltam meglepem magam egy új fejegységgel, amit már egyébként elég régóta tervezek. Ha lesz rá keret (mármint marad a fizetésből)...Ami érdekel: felsorolok pár márkát, kinek mi a véleménye. Fontos lenne, hogy CD-s legyen (tudom, tudom), előlapi AUX kötelező (bár ez lassan alap), RCA kimenet szükséges lenne (később egy szubcsővel bővül a helyzet reményeim szerint), USB nem hátrány. CD-text és ID3 tag ismeret is jó, bár ez is lassan alap. Levehető előlap kötelező, mert egy 16 éves Suzukit simán feltörnének egy ilyen fejegység miatt...

    Ami eddig szóba jöhet:

    JVC KD-R311 (nincs USB, cserébe 2 év garancia van), ezt 19990ért adják. Ennek USB-s verziója az R35, ami olyan 23000ért jön házhoz.

    KENWOOD KDC-4047UA érdekes ajánlat. Kenwood, mindent tud, ami nekem kritérium. Viszont nem ismerem a Pixmániát, de az már nem szimpatikus, hogy előre kell fizetni kártyával. Bár utóbbi 25000ért megvehetem ingyen szállítással, futárnak fizetve a TechniCar-tól.

    Folytatás...

    Samus 13 éve 6

  • Mi a titok?

    Előzmények, érintetlenül.

    Nem módosítom, pedig bőven ráférne, derültek itt ki dolgok...

    Ha megcsalnak, teljesen mindegy.

    Mondd, mi a titok?
    Hogy kell túlélni? Hogy kel túlélni, ha már erőd sincs hozzá. Hogyan? Mindent, minden érzésem kidobták az ablakon. Én nem érdemeltem meg még egy esélyt, én nem. Az előző igen, én nem. Mindent kidobott az ablakon. Nekem az életem volt ott, azért jegyeztem el, azért voltak terveink. Akárhányszor csak meglátok egy képet, vagy bármit, ami emlékeztet rá, elsírom magam. Nem percekre. Órákra. Mondd, mi a titok? Hogy lehet ezt túlélni? Nekem az életem részévé vált, hogy ott volt, és minden, amit jelentett. Most pedig csak a sötétség igyekszik betölteni az űrt. Én elfáradtam. Elfogyott az erőm, a lelkem, mindenem.
    Hogy lehet túlélni? Mondd el, mert nekem nem megy. Minden másodpercben őt akarom. Hiába áltatom magam. Ő kell, és minden, amit jelentett. Soha nem kaphatom vissza az életem. Nekem Ő az életem. Mondd, mi a titok?...

    Nem feltétlen illik ide, de vagy két órája ez az egy szám szól: Eminem feat. Lil Wayne - No Love

    No love lost, no love found

    Samus 13 éve 57

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.