2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Újratelepítés után, pár szó a Windows 7ről

    UPDATE: probléma a Winamp-al. "A Windows nem találja a célt." nevű hiba, ha mappát próbálok lejátszani, akár a Winampból (SHIFT+L), akár a mappán "Play with Winamp" lehetőséggel próbálkozom. Érdekes, de ha leokézom, minden probléma nélkül elindul a mappa lejátszása, mintha mi sem történt volna. Neten nem találtam ilyesmiről hibaleírást. Ráadásul a retkes hotkey-ek sem akarnak működni. Átállítom őket, erre szinte mindenre azt írja, hogy nem tudja menteni őket. Majd kirak melléjük egy piros X-et, és ennyivel le is rendezte. Példa: beállítom, hogy CTRL+UP a stop, DOWN a Play/Pause. CTRL+ALT+UP és DOWN (hangerő fel/le) már hiba, ezt nem tudja kezelni (WTF? XP alatt simán ment...), de SHIFT+CTRL+UP/DOWN már okés. Vicces...Ja hogy a defaulton módosítok kettő opciót, akkor négyet, amihez egyébként hozzá sem nyúltam, nem tud regisztrálni...(nem, nincs ütközés). Kompatibilitási módot beállítva pedig Script error-al el sem indul... A hotkeyeket úgy, ahogy beállítottam, de a könyvtáras lejátszás hibájával nem tudok mit kezdeni. Any idea?

    Újratelepítésre készülök, ezért összegyűjtöttem azokat a szoftvereket, amiket használok, listát készítettem belőlük, hogy tudjam, mi kell. Meglepődve vettem észre, hogy az oprendszert leszámítva mindössze négy olyan program van, ami nem ingyenes, vagy nem használható időkorlát nélkül. Ezen felbuzdulva elkezdtem ezek helyett is ingyenes alternatívákat keresni. Találtam is.

    Folytatás...

    Samus 14 éve 18

  • Windows 7 vagy XP szépítve?

    Szavazást indítok.
    Annyira megtetszett a Win7, miután pár óráig használtam, hogy eldöntöttem, nekem is kell. Az XP-t viszont megszoktam, nem nagyon szeretnék váltani. Tehát mit gondoltok. Win7, vagy XP-t csinosítsam ki a sok aprósággal? Bár az "Asztal megjelenítése" funkció-t, ami a legjobban tetszik, nem érhető így el...

    UPDATE: Win7 lesz. Nem sikerült rendesen csinosítani, komplett pakk kellene (van, de nem rakom fel)...

    Samus 14 éve 38

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.