2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Mi lehetett a címe?

    Még nagyon régen, kisgyerek koromban volt Nintendóm (az úgynevezett sárga kazettás, bárnem eredeti, hanem piacos, de ez most lényegtelen). Tehát, egyik barátomtól kaptam egy játékot. De nem tudom, mi lehetett a címe, nagyon szerettem. Amire emlékszem belőle. Amolyan mászkálós/akció volt, a mozgás benne Golden Axe-os volt, tehát ál 3D-ben lehetett benne mozogni. A főszereplő egy kissrác volt, mentünk vele az utcán, és ahogy haladtunk, találkoztunk rivális bandákkal (kisgyerekek ültek az útpadka szélén, amikor közeledtünk, felkeltek, és megtámadtak), jött a bunyó. Volt benne "körbepörgő" rúgás (Chuck Norris után szabadon, bár ekkor még nem volt Texas Ranger). Egyszemélyes akció volt, társaink nem voltak, csak ellenfelek, mindegyik "kissrác", akárcsak mi. A főszereplő, ha jól emlékszem, érdekes hajú (mintha a DragonBall-ból jött volna), amolyan Vegeta szerű haja volt. Pályák végén szokott lenni főellenség, az első végén egy raktárépület-szerűségben volt egy bunyó egy eltorzult Quasimodo és Rambó keverék volt, össze vissza urgált. Egy későbbi pályán már egy park szerűségben mentünk, földön lyukak, ahová bele lehetett rúgni az ellenfelelekt. Ezután egy kastély belsejében jártunk, bunyóztunk sorban, majd egy csapóajtón leestünk egy boxring szerűségbe, ahol egy punk fejű bunyós taggal kellett verekedni, aki ha elkapott, a fejéhez szorított, ahonnan tüskés hajával megszúrt (eddig jutottam el, őt nem bírtam hűvösre tenni).

    Folytatás...

    Samus 15 éve 12

  • Mitsubishi Colt

    [Update a bejegyzés alján]
    Autót szeretnék venni, persze nem most, majd jövőre. De addig is nézegettem párat, és Ő nagyon megtetszett.
    Amit feltételként szabtam:

    -maximális ára 300 000 ft (inkább 250 000 körül legyen)
    -max. 1600 ccm
    -csak benzines lehet
    -centrálzár és riasztó legyen benne
    -kis utánanézés után rájöttem: csak japán autó kell
    -legyen formája
    -lehetőleg dinamikusan gyorsuljon (persze a lehetőségekhez képest), 150km/h végsebesség nekem tökéletes (úgysem fogok soha ennyivel menni)

    A kicsi Colt pedig nagyon tetszik, a baj vele, hogy csak három ajtós...de ezt talán túlélem. A motor 113LE-s, az autó majdnem 900kg önsúlyú.
    Mi a véleményetek? (további lehetségesek Mitsubishi Lancer 1.6 benzines, 16 év körüliek, haosnló árban vannak, de formára nem tetszenek, Mazda 323, szintén ennyi idő körül, 1.5-1.6 motorral, nehéz jó állpotút találni)

    (Pár kép, ha esetleg időközben eladnák az autót -biztosan eladják...-)

    Folytatás...

    Samus 15 éve 17

  • Kockaóra

    Még régebben lehetett kapni a Lidl-ben ilyen érdekes, négyzet alakú (majdnem kocka formájú) mulitfunkciós órát. Alapesetben (ha jól rakja le az ember) az időt, és a dátumot mutatja (és hogy milyen nap van), de ha elfordítjuk 90 fokkal, változik. Ugyanis van benne giroszkóp. Található benne időzító, hőmérséklet kijelzés, és ébresztő, attól függűen, hogy épp melyik lapján áll. Forgás közben csippan eggyet, és elkezd világítani két színben, felváltva (sajnos, és ez hibája, másképp nem aktiválható a világítás, csak fordítással, de ekkor változik a kijelző, és viszsa kell fordítani, ha pl. esete csak az időt szeretnénk látni). Esetleg nem tudná valaki megmondani, hol tudok ilyen órát venni? Sajnos Lidl-ben rég nem láttam már (kb. egy éves az óra). Típusjelzése alapján Lidl only...vagy esetleg más néven kapható máshol is?...Az óra kint van a szőlőben, de itthonra is jó lenne egy :-) Olyan aranyos :))

    Videó a működésről (kb. 3.4MB, 00:20 sec, AVI 1200kbps, 192kbps 44.1kHz MP3 hang, N82-vel vettem fel, közben kint ment a kapálógép :D )

    Képek:

    Folytatás...

    Samus 15 éve 11

  • Maffiozó.hu

    Üdv emberek,

    anno régen elkezdtem a Hackthat-et, de meguntam, töröltem magam. Most egy másik hasonló játékot találtam, az elv hasonló, csak a téma más. A játék lényege, hogy virtuálisan nagy maffiózó legyen az ember. Épp nagyon meg vagyok szorulva, kellene a kattintás (pénzt ad az egyenlegemhez). Kérek mindenkit, akinek van kedve, és nem kap sikítófrászt az efféle játékoktól, kattintson nekem ide . Regelni nem kell, csak egy katt. Köszi :R

    Samus 15 éve 5

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.