2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Ubuntu 11.04 a spájzban

    Megjelent és letölthető az első béta kiadás, és már a visszaszámlálók is elérhetőek: [link]

    Már csak ennyit kell aludni az Ubuntu 11.04 megjelenéséig:

    rum-cajsz 13 éve 0

  • MIUI Theme készítése Widgetlockerrel

    Az "Android témázgató" fórumban láttam meg ezt a témát és megtetszett. Az XDA-n találtam is hozzá egy részletes leírást, ezt fordítottam le, és teszem közkincssé, hátha más is kedvetkap. :)

    A telepítés leírása itt érhető el: [link]

    rum-cajsz 13 éve 0

  • Defy: A programok

    Előző bejegyzésemben már megígértem az általam legfontosabbnak tartott programok ismertetését, hát lássuk mikről is van szó!

    3G Watchdog
    Már hagyománnyá vált nálam, hogy rögtön aktiválás után az eső program, amit felteszek, ez a hasznos kis net forgalom mérő program, amivel követni tudom a netes előfizetésem alakulását. A program a háttérben fut, alig fogyaszt erőforrást, és külön számolja a ki és bejövő netes forgalmat is. Lehetőség van a forgalom limit elérésekor a netforgalom automatikus letiltására is (ezzez telepíteni kell még az APN Droid, vagy a Juice Defender programot)

    Quick Settings
    Bár sokan az asztalukra szeretik kitenni a különböző kapcsolókat, én jobban szeretem ezt a progit, ami az üzenet sorba bújuk meg, és onnan lehet előszedni, ha használni szeretnénk. A Defy esetében a kamera ledjét is be tudja kapcsolni, ha zseblámpára lenne szükségünk.

    Folytatás...

    rum-cajsz 13 éve 12

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.