2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Le-e tudok-e szokni-e... ???

    27 éves vagyok kb 16 éves korom óta dohányzok kisebb-nagyobb szünetekkel. Amikor legutoljára "leszoktam" (három hónapig) egy 22"-is TFT monitorra tellett a megtakarított pénzből.

    Na szóval most megint kitaláltam, hogy leteszem. De most nem venni akarok valamit, csak meguntam, hogy hetek-hónapok óta mondogatom magamnak "le kéne tenni", de semmi. Párommal egyre gyakrabban merül fel a gyerek kérdés. Azt szeretném, ha odajutunk jó formában legyek/legyünk (én és a millióim)...

    Nem voltam (vagyok) egy láncdohányos, két napig kitartott egy doboz. Volt hogy egész nap egy-két szálat szívtam, de olyan is, hogy egy éjjel másfél dobozzal. Ha havi 15 dobozzal számolom az 540 Ft-os cigit, az már bő 8 rugó, amibe nem számoltam bele a szaporább alkalmakat, szóval számolhatok rá egy tízest is havonta, amit lenne hova tenni. Szóval döntésem anyagi megfontolású is.

    addon:
    Azt azért hozzáteszem, hogy minden második nap elteszek egy ötszázat a malacperselyembe, mert ha nem cigire költeném, elmenne másra az a kétnapi 500+Ft és anyagilag fel se tűnne, hogy letettem. De így hónapvégén: "Dejó van a malacban 9K!!"

    /addon

    Folytatás...

    RootRulez 13 éve 105

  • GY.I.K.

    Hétvégén otthon voltam vidéken és érdekes lények mászkáltak elő estére. Az ugye megszokott, hogy így tavasszal a jobb időre előbújnak a békák és elindulnak dolgukra... Csakhogy nálunk a békák mellett mások is előmásztak. Csomó van belőlük az udvaron estére előjönnek, reggele eltűnnek...

    Érdekes, mert jó pár van belőlük a fal mellett meg úgy össze-vissza mindenfele...

    Van róluk pár képem... :U

    Majd aki ért hozzá jól megmondja mik ezek...

    Folytatás...

    RootRulez 13 éve 18

  • Fél3kor erre omlok...

    Ne ehhez szóljatok hozzá... :) Bár tőlem nem idegen ez a stílus (sem)

    RootRulez 13 éve 3

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.