2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Kockulásom története 2000-2009

    Sziasztok!

    Első írásomban tettem utalást arra, milyen videokártyák voltak a gépemben és belegondoltam hányféle gépem volt, mire idejutottam. Eszembe jutott, miért is nem írhatnám le.
    Általános iskolás koromból kimaradt a számítógép, vidéki kisvárosra jellemzően technika órám volt, mert osztályomat szétszedték két csoportra. Voltak a számtechesek és a sima techesek. Így ha technika óra volt, mi fúrtunk faragtunk, a többek pedig verték a Comodor +4-et. (később IBM 286/386ost):D Csak néha-néha volt módom gépezni, mégis informatikai szakközépbe jelentkeztem, ahol az első 2 osztályt gép hiányában végeztem el.

    Informatikai életem hajnala:
    Be kellett látni, hogy már nem luxuscikk a számítógép se, ekkor vettük meg életem első számítógépét. 2000-ben. Egy Intel Pentium MMX 180as gépet (ami 210en ment :) ) 64MB rammal, S3 Trio 1MB videókarival, és 8 gigás vinyóval, (ami felénk akkor még elég nagy volt) Ment a gépezés ezerrel, Quake, Worms Armageddon, Age of Empires 2 és kortársai. Ment is a gép faszán, amíg egyszer nem gondoltam arra, hogy „na, akkor most jól felteszem a Windows Millenium-ot”.

    Folytatás...

    RootRulez 15 éve 9

  • Delphi Projekjeim

    Következő eléggé kezdetleges oldal(ama)t ajánlanám nektek

    Pár éve szórakozgatok Delphiben, viszonylag egyszerű nyelv. Volt olyan dolog, ami felett ott kellett hasalni órákat, néha napokat, mire rájöttem, hogy lehetne meg valósítani, de megérte :) Szóval nézegessétek meg, miket alkottam. Általában olyan programokat írkáltam, amikre nekem volt szükségem, tehát, hogy megkönnyítsem a dolgomat. Talán másnak is hasznos lesz

    RootRulez 15 éve 3

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.