2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Kockulásom története 2000-2009

    Sziasztok!

    Első írásomban tettem utalást arra, milyen videokártyák voltak a gépemben és belegondoltam hányféle gépem volt, mire idejutottam. Eszembe jutott, miért is nem írhatnám le.
    Általános iskolás koromból kimaradt a számítógép, vidéki kisvárosra jellemzően technika órám volt, mert osztályomat szétszedték két csoportra. Voltak a számtechesek és a sima techesek. Így ha technika óra volt, mi fúrtunk faragtunk, a többek pedig verték a Comodor +4-et. (később IBM 286/386ost):D Csak néha-néha volt módom gépezni, mégis informatikai szakközépbe jelentkeztem, ahol az első 2 osztályt gép hiányában végeztem el.

    Informatikai életem hajnala:
    Be kellett látni, hogy már nem luxuscikk a számítógép se, ekkor vettük meg életem első számítógépét. 2000-ben. Egy Intel Pentium MMX 180as gépet (ami 210en ment :) ) 64MB rammal, S3 Trio 1MB videókarival, és 8 gigás vinyóval, (ami felénk akkor még elég nagy volt) Ment a gépezés ezerrel, Quake, Worms Armageddon, Age of Empires 2 és kortársai. Ment is a gép faszán, amíg egyszer nem gondoltam arra, hogy „na, akkor most jól felteszem a Windows Millenium-ot”.

    Folytatás...

    RootRulez 15 éve 9

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.