2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Legjobb blogbejegyzés találatok

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Topikgazda szabályzat

    Mindenek előtt: a topikgazdasággal nagyobb felelősség jár, mint amit eddig megszokhattál, így fokozottan kell figyelned a szabályzat betartására, a példamutató viselkedésre Mint Topikgazda, a...

    RIOS Gépház 9 éve 25

  • Politika, menekültkérdés

    Egyrészt a címbeli témák nagyon messze vannak a szakmai tartalomtól, másrészt évtizedes tapasztalatunk, hogy e kérdések egyszerűen "megőrjítik" a leghiggadtabb fórumtársakat is, akik így...

    RIOS Gépház 12 éve 1

  • Accountok, termékkulcsok a Hardveraprón

    Kedves hardverapro.hu hirdetők! Az elmúlt években egyre szélesebb körben találkozhattunk a digitális disztribúció fogalmával. Ez kissé leegyszerűsítve a számítógépes tartalmak (leggyakrabban játékok)...

    RIOS Gépház 11 éve 0

További legjobb találatok...

Találatok

  • Topikgazda szabályzat

    Mindenek előtt: a topikgazdasággal nagyobb felelősség jár, mint amit eddig megszokhattál, így fokozottan kell figyelned a szabályzat betartására, a példamutató viselkedésre :)

    Mint Topikgazda, a számodra biztosított eszköztárral az alábbiak szerint járhatsz el.

    I. Hozzászólás törlése
    1. Beszabadul egy spammer.
    2. Valaki saját termékét hirdeti (kivéve azon LOKÁL topik, ahol ki van írva, hogy szabad),
    3. A szabályzat III/10. pontjából az 1-8 és 10-13-as pontok, de csak ha teljesen nyilvánvaló, hogy az az! Ha egy szemernyi kétségetek is van, inkább ne töröljétek!
    4. Valaki duplán írt be egy hozzászólást, vagy láthatóan véletlenül írt be (pl. írja, hogy jajj, privát akart lenni)

    II. Hozzászólás OFF-ba tétele
    1. OFF-ba azt teheted, ami teljes egészében, 100%-ban (nem 99%, 100%) OFF, nem tartozik a témához, de törölni azért nem kell, nem zavaró, nem felesleges. Tudom, hogy ez így nehezen megfogható szabály, a gyakorlatban majd kialakul, ha nem érzed át, inkább ne tegyél OFF-ba.

    Folytatás...

    RIOS Gépház 9 éve 25

  • Accountok, termékkulcsok a Hardveraprón

    Kedves hardverapro.hu hirdetők!

    Az elmúlt években egyre szélesebb körben találkozhattunk a digitális disztribúció fogalmával. Ez kissé leegyszerűsítve a számítógépes tartalmak (leggyakrabban játékok) olyan terjesztési módja, amely során a terjesztő mellőzi a fizikai adathordozót (pl. DVD), és a megvásárolt anyagot internetes letöltés (pl. Steam) segítségével bocsátják a fogyasztó rendelkezésére.

    A digitális disztribúciónál a fizikai adathordozók elhagyása miatt más módon kell biztosítani azt, hogy a megvásárolt tartalomhoz csak az azt megillető személy férjen hozzá. Ezt leginkább ún. accounttal, azaz felhasználói fiókkal oldják meg, amelyhez hozzárendelik a megvett termékeket. Ezen fiókok továbbadása szinte kivétel nélkül szigorúan tilos, ennek megszegése esetén pedig az üzemeltetők akár véglegesen felfüggeszthetik a hozzáférést.

    Szót kell még ejtenünk a régiókorlátokról és a regionális árazásról. A legjellemzőbb, hogy egy területi korláttal ellátott program termékkulcsa nem aktiválható, vagy a program nem futtatható az eredetitől eltérő régióban, de előfordulhat olyan is, hogy ezen korlátozására tett kísérletet a felhasználói fiók felfüggesztésével büntetnek.

    Folytatás...

    RIOS Gépház 11 éve 0

  • Politika, menekültkérdés

    Egyrészt a címbeli témák nagyon messze vannak a szakmai tartalomtól, másrészt évtizedes tapasztalatunk, hogy e kérdések egyszerűen "megőrjítik" a leghiggadtabb fórumtársakat is, akik így kivetkőznek magukból és elszabadul a pokol (személyeskedés, stb.) a topicban. Ez viszont nem a fórum üzemszerű működése, és a végeredmény mindenkinek rossz.

    A politika esetében próbáltuk egy topicba terelni a dolgot, de a kísérlet nem járt sikerrel: olyan emberek estek egymásnak, akik egyébként jóban voltak a fórum szakmai részén.

    2014. áprilisában ismét adtunk egy esélyt a dolognak, és megnyitottuk az új Politika topicot, ahol megvitatható az aktuálpolitika.
    A helyzet eszkalálódásával és aktuálpolitikai kérdéssé válásával egyidőben pedig kérjük, hogy a menekültkérdésről is itt beszélgessetek.

    ***

    Mi nem akarjuk befolyásolni a gondolataidat, nem akarjuk megmondani ki/mi a jó/rossz, nem akarjuk az agyadat mosni, nem akarunk megváltoztatni téged. A témában nincs központi véleményünk, így azt nem is erőltethetjük senkire. :N

    Gondolataid és véleményed a személyes szabadságod, mi mindössze annyit kérünk, hogy ha bejössz hozzánk, vedd le a cipőt és viselkedj a szabályoknak megfelelően, köszönjük! :R

    RIOS Gépház 12 éve 1

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.