2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Helyzetjelentés: pörög a Logout

    Kis helyzetjelentés az utóbbi hetek Logoutos történéseiről :)

    - Nem tudom nagyon máshogy mondani, örvendetesen pörög a Logoutot hetek óta, rengeteget írtok, így az átlagnál több cikk kerülhet ki :) Köszönjük! :R Ne feledjétek, hozott anyagból dolgozunk, azt tuningolhatjuk csak fel, amit ti megírtok :)

    - Ezzel párhuzamos, hogy zakatol a korrektori rendszer, nem kis energiával megdupláztam a KORREKTOR-ok számát, már hatan vannak, kaptak részletesebb segítséget a javításokhoz, és updateltem a workflow-t is, így gyorsabban juthat ezentúl 1-1 cikk az "Elkészült" státusztól a címlapig.

    - Nem csak a cikkek száma, a látogatottság is magasabb, a cikkek átlagos (karakterben mért) hosszúsága is 11%-kal több mint egy éve.

    - Pörög a Bluegift :)

    Folytatás...

    RIOS Gépház 12 éve 8

  • Már egy hónapra visszamenőleg lehet adminisztrálni a PH! képfeltöltőjében levő képeket

    Mától egy hét helyett egy hónapra visszamenőleg lehet törölni a PH! képfeltöltőjébe feltöltött képeket, így jobban ki lehet használni a rendelkezésre álló tárterületet, hiszen a kevésbé fontos képek törölhetőek.

    Valamint 2.5MB / hét helyett 10MB / hónap tárhely van, ami kicsit nagyobb mozgásteret ad például egy jó kis címlapos Logoutos cikkhez :)

    Kalandor

    RIOS Gépház 12 éve 15

  • Új egyéni rang: Közösségépítő

    Új ranggal bővítjük az egyéni rangok tárházát, ugyanis nemsokára 10, régi, közismert, elismert és nem utolsó sorban szabálykövető tagunk nyeri el a "Közösségépítő" rangot.

    Ők egy meghívásos "klub" tagjai, melybe a leendő tagokat a moderátori jogköröseink jelölhetik, és a csatlakozás belső szavazással dől el, mely után az illetőt értesítjük, elfogadja-e a felkínált lehetőséget.

    A klub létszámát természetesen folyamatosan bővítjük, aki tag szeretne lenni, az adja a fórumon és a Logouton önmaga legjavát, szervezzen, építsen, segítsen, szórakoztasson, írjon a Logoutra és tartsa be a szabályzatot :) (A rangra jelentkezni nem lehet.)

    Ha még nem lenne egyéni arcképük, az elismerés mellé természetesen az is jár nekik!

    A rangot elnyertek listája:

    Folytatás...

    RIOS Gépház 12 éve 246

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.