2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Egy s.m. jogsi kálváriája... Update 2 !

    Sose gondoltam volna hogy blogot irok de ez most nagyon kikivánkozik belőlem...nem szoktam panaszkodni ,mindent önerőböl megoldok...de ez már túl van minden határon szerintem....

    Sose volt kocsira jogsim.... nem is kivántam ,nekem nagy és unalmas verdát vezetni. Mig 1989-ben leraktam a segédmotorkerékpár-vezetői vizsgát s az nekem elég volt. Tudtam magamrol hogy imádok száguldozni ,ezért nem vittem tovább az A kategoriás jogsiig mert hát ugye akkor még Simson volt a csúcs... 60-al az is elment itt a kisvárosban meg böven elég volt elmászkálni vele bárhová, sőt akár melóba eljutni is egyszerübb volt pesten. 2002 ben volt egy kis "balesetem"... haverok... buli... pia... eláztunk rendesen... aztán haver már járni sem birt s kocsival jött gondoltam akkor szép lassan hazaviszem (kisváros éjszaka nincs helyi közlekedés)
    Nah 100-m utár Yard lemeszelt. Aztán szokásos... szonda ...vérvétel...majd egy hónap mulva 25k-s csekk meg valami határozat hogy 1 évig eltiltva vezetéstöl.
    Annyira zokon nem vettem mert épp moci is beteg volt aztán meg leutaztam majd 2 évre vidékre lakni ,ahova nem is vihettem volna.
    2008 febr elövettem ujra a mocit... kb 2 hónap bötykölés csiszolás mig ujra tipp topp nem lett aztán ujra motorozgatás..
    Idén márciusban belefutottam egy ellenörzésbe, szolt is a rendör hogy ez a jogsi már nem érvényes mert új "eu-szabványos" kell. Annyira nem izgatott mondom majd megcsináltatom.

    Folytatás...

    ricsi99 15 éve 19

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.