2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • 2500!

    Üdv mindenkinek aki idetévedt!

    Nem nagyon szoktam logoutra írni, de most miért is ne? Immáron 2500. napja vagyok tagja a pH! lapcsaládnak. Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek az itt töltött kellemes és hasznos időt. Remélem még tízszer ennyi időt is megélünk. Várom már az egyéni arcképet, amihez már nem sok hsz kell, de nem flémelünk! :)

    Ricardo128 9 éve 0

  • Skype

    Üdv mindenkinek!

    Néhányan tudják csak, akik aktív olvasói a fórumoknak, ahol én is aktív vagyok (na ezt jómegaszontam), hogy nem nagyon tudok/akarok/bírok megbarátkozni az új, 7-es verziószámú Skype kinézetével. Alább egy kép azoknak, akik még nem frissítettek.

    Én jobban szeretem a régit, nehéz alkalmazkodnom az új dolgokhoz, persze nem minden témában, de ebben igen. Nem váltottam új Windowsra sem, nem is szeretnék, de ez más téma. Kanyarodjunk vissza arra, hogy miért írom ezt a cikket. Segítséget szeretnék kérni, meg szeretném tudni, hogy miért lehet kikapcsolni a Skype-on belül a frissítéseket (kép a bekezdés alatt), ha az a rendszer újratelepítésénél (példa) erőszakosan kényszerít a legújabb verzióra.

    Folytatás...

    Ricardo128 9 éve 7

  • Téli nagytakarítás

    A nagy fertőtlenítés: egy számítógép kitakarításáról, kissé vicces megfogalmazással, életérzéssel.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Helyszíni riport 9 éve 151

  • Lenni, vagy nem lenni?

    Elgondolkoztál már arról, hogy vajon mi az élet értelme, célja és vajon mi lesz velünk halálunk után?

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Elemzés 12 éve 70

  • Lenni, vagy nem lenni?

    Mint minden férfi, én is elgondolkoztam az élet dolgairól a zuhany alatt. Mindig is gondoltam arra, hogy vajon mi lesz akkor, ha már nem leszünk? Mi lesz velünk a halálunk után? Mélyebben belementem a témába, amit most szeretnék veletek megosztani, és kikérni a véleményeteket.

    Még remélem, hogy nem jön el, azaz idő, amikor személyesen kell megtapasztalnom, hogy mi a végzet, de van pár elméletem. A legjobb, az egyszerű mennyország-pokol kombó lenne, mikor is halálunk után a test a Föld martalékává válik, a lélek pedig fölszáll a mennybe, vagy le a Föld alá a pokolba. Mivel nem vagyok vallásos egyéniség, és Isten létezésében sem hiszek, ezért erre nem szánok nagy esélyt. Mégis mi értelme lenne annak, hogy a Földön leélünk xy évet, aztán vagy jó sors vár ránk az idők végezetéig, vagy rossz ? Más idegen galaxisban, ahol más az életforma, ott is lenne menny és pokol? Vagy esetleg minden idegen lény egyetlen egy helyre kerül? Állat és ember egy helyre? Vajon attól, hogy a növény élőlény, ő is felkerül a jólétbe? Ezekre a kérdésekre csak akkor kapunk választ, amikor eljött az idő.

    Folytatás...

    Ricardo128 12 éve 3

  • Maingear gépek Core i7-3960X procival felturbózva

    A Maingear a fogyatkozó PC-piacon is megpróbál talpon maradni, így speciális szegmensként elsősorban a hardcore játékosok és profi videó-editorok kedvére tesz azzal, hogy desktopjaiban minél brutálisabb konfigurációt hoz össze.

    Tulajdonképpen egy upgrade-ként is felfogható a második generációs Intel Core i7-3960X Extreme Edition típusú processzor adaptálása a már létező SHIFT, Quantum SHIFT és F131-es modellekhez, ez már önmagában több mint 34%-os teljesítmény-növekedést garantál normál sebességen futva az előző típusokhoz képest, és szintén érzékelhető (15-20%-os) javulás tapasztalható a videó-szerkesztések és 3D-renderelések esetében is.

    Az i7-3960X-es CPU még tovább is turbózható, egészen 5.2 GHz-es órajelig tolható az overclock-olás, ha valaki tényleg a maximum lóerőt szeretné kihozni PC-jéből. Ha esetleg ez nem lenne elég, a memória kiosztása is Quad Channel alapú, vagyis alsó hangon 8 Gb-ostól felfelé kezdődik, és akár 64 gigásig bővíthető.

    Folytatás...

    Ricardo128 12 éve 4

  • Dell U2312HM tulajok klubja [jelenlegi taglétszám 82 fő]

    BioNiCMaN kolléga jóvoltából az ő listája után, én is nyitok egyet. :)
    Ez az utód is egy nagyon jó árba lőtt termék; a különbség annyi az U2311H-tól, hogy ez már Led háttérvilágítással megáldott termék. Van akinek az előző tetszik, van akinek ez. Nos, aki rendelkezik ilyen monitorral, az írjon egy kommentet, és lehet egy helyre gyűlni a tulajoknak. :K

    Tagok:

    --- A ---


    abridabri


    Alg


    Archanon

    Folytatás...

    Ricardo128 12 éve 189

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.