2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Lenni, vagy nem lenni?

    Elgondolkoztál már arról, hogy vajon mi az élet értelme, célja és vajon mi lesz velünk halálunk után?

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Elemzés 12 éve 70

  • Lenni, vagy nem lenni?

    Mint minden férfi, én is elgondolkoztam az élet dolgairól a zuhany alatt. Mindig is gondoltam arra, hogy vajon mi lesz akkor, ha már nem leszünk? Mi lesz velünk a halálunk után? Mélyebben belementem a témába, amit most szeretnék veletek megosztani, és kikérni a véleményeteket.

    Még remélem, hogy nem jön el, azaz idő, amikor személyesen kell megtapasztalnom, hogy mi a végzet, de van pár elméletem. A legjobb, az egyszerű mennyország-pokol kombó lenne, mikor is halálunk után a test a Föld martalékává válik, a lélek pedig fölszáll a mennybe, vagy le a Föld alá a pokolba. Mivel nem vagyok vallásos egyéniség, és Isten létezésében sem hiszek, ezért erre nem szánok nagy esélyt. Mégis mi értelme lenne annak, hogy a Földön leélünk xy évet, aztán vagy jó sors vár ránk az idők végezetéig, vagy rossz ? Más idegen galaxisban, ahol más az életforma, ott is lenne menny és pokol? Vagy esetleg minden idegen lény egyetlen egy helyre kerül? Állat és ember egy helyre? Vajon attól, hogy a növény élőlény, ő is felkerül a jólétbe? Ezekre a kérdésekre csak akkor kapunk választ, amikor eljött az idő.

    Folytatás...

    Ricardo128 12 éve 3

  • Maingear gépek Core i7-3960X procival felturbózva

    A Maingear a fogyatkozó PC-piacon is megpróbál talpon maradni, így speciális szegmensként elsősorban a hardcore játékosok és profi videó-editorok kedvére tesz azzal, hogy desktopjaiban minél brutálisabb konfigurációt hoz össze.

    Tulajdonképpen egy upgrade-ként is felfogható a második generációs Intel Core i7-3960X Extreme Edition típusú processzor adaptálása a már létező SHIFT, Quantum SHIFT és F131-es modellekhez, ez már önmagában több mint 34%-os teljesítmény-növekedést garantál normál sebességen futva az előző típusokhoz képest, és szintén érzékelhető (15-20%-os) javulás tapasztalható a videó-szerkesztések és 3D-renderelések esetében is.

    Az i7-3960X-es CPU még tovább is turbózható, egészen 5.2 GHz-es órajelig tolható az overclock-olás, ha valaki tényleg a maximum lóerőt szeretné kihozni PC-jéből. Ha esetleg ez nem lenne elég, a memória kiosztása is Quad Channel alapú, vagyis alsó hangon 8 Gb-ostól felfelé kezdődik, és akár 64 gigásig bővíthető.

    Folytatás...

    Ricardo128 12 éve 4

  • Dell U2312HM tulajok klubja [jelenlegi taglétszám 82 fő]

    BioNiCMaN kolléga jóvoltából az ő listája után, én is nyitok egyet. :)
    Ez az utód is egy nagyon jó árba lőtt termék; a különbség annyi az U2311H-tól, hogy ez már Led háttérvilágítással megáldott termék. Van akinek az előző tetszik, van akinek ez. Nos, aki rendelkezik ilyen monitorral, az írjon egy kommentet, és lehet egy helyre gyűlni a tulajoknak. :K

    Tagok:

    --- A ---


    abridabri


    Alg


    Archanon

    Folytatás...

    Ricardo128 12 éve 189

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.