2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Lájf hack alapok

    Semmi uj, mindenki tudja de azert nem art idonkent az ismetles, ugye? :)

    RexMaximus 6 éve 2

  • Slim pénztrácák

    Megörültem amikor megláttam itt a logouton egy slim pénztárcával kapcsolatos bejegyzést. Olyan új elfoglaltságaim lettek amik miatt praktikusabb ha tömegközlekedek. Eddig egy pénzcsipesszel simán elvoltam, de többek közt a (bkk)bérlet miatt is új megoldást kell néznem.

    Van egy régi bőr pénztárcám, amit bő 10 éve vásároltam de vastag. Mára már nem praktikus. Simán zsebbe bedobva sok. Így hát nagy izgalommal bele is vetettem magam az említett bejegyzésbe.

    Hát, nem egészen erre számítottam.

    Az ott alkalmazott megoldás arra a tárolóra emlékeztett amit anno a kártyás diákigazolvány mellé kaptunk csak ez minden oldaláról átlátszó (jut eszembe, nekünk még kisfüzet kivitelű diákunk is volt :) ilyene ).

    Diákként atomcsórok voltunk, vlsz ma is sokan hasonló cipőben járnak, igy tulajdonképen diák számára tökmindegy. Node egy felnőt korú férfi ember számára atomgáz. Nem is túl praktikus ha oldalanként egynél több valami van benne. Oké, van akinek az se gáz ha egy gumit használat után elmos azzal, hogy jó lesz ’azmég. Nem vagyunk egyformák.

    Folytatás...

    RexMaximus 6 éve 52

  • MacBook Pro Unboxing tutorial

    Birom amugy, de van amivel ki tud boritani :D

    Pl.: Ilyenekkel - [link]

    RexMaximus 8 éve 14

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.