2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Xiaomi Redmi Note 3 vs. LeTV 1S X500

    Korábban már írtam, hogy leváltottam a Lumia 930-at egy kínai csodára, nevezetesen a LeTV újdonságára, az 1S X500-as névre hallgató okostelefonra. Múlthéten megérkezett páromnak a Xiaomi középkategóriába szánt versenyzője, a Redmi Note 3.

    Tervezem, hogy a napokban összehozok egy összehasonlító elemzést, mivel szeretném megkönnyíteni a választás a két készülék között tépelődők számára.
    A részletes elemzés előtt elöljáróban annyit szeretnék leszögezni, hogy mindkét készüléket nagyon jó használni és maximálisan megérik az árukat, így nagyon nem lehet egyikkel sem mellényúlni. Nem titok, hogy a Redmi Note 3-ban brutális akksi van, így sokak számára máris pluszponttal indul, azonban a LeTV is tartogat olyan fícsöröket, amik miatt megéri azt választani.

    Hamarosan jövök a hosszú bejegyzéssel!
    Update:

    Töltődnek a telefonok, a LeTV készülékén élesebb a LED fény, a Xiaominál viszont nagyobb a kiterjedése.

    Revoltek 8 éve 24

  • Lumia 930-ról LeTV 1S-re, avagy valami új kezdete

    Közel másfél év Windows Phone 8.1 használat után eldöntöttem, váltok. Valamikor 2012. környékén WP7-et is használtam, de arra a korszakra nem szívesen emlékszem vissza...

    2014 tavaszán úgy gondoltam, adok egy esélyt a Sony Xperia Z2-nek. Nem jött be, előtte egy LG G2-t, azelőtt pedig egy LG Optimus G-t nyúztam. A G2 után valahogy teljesen más volt a felhasználói élmény. Adtam egy hónapot a Sonynak, aztán elcseréltem egy LG G3-ra. Gondoltam ez majd betölti a G2 után keletkezett űrt. Sajnos nem így lett. Megelégeltem a folyamatos csalódást, leadtam az igényekből és beruháztam egy Nokia Lumia 520-ra. Meg kell mondjam, hogy pozitív csalódás volt, az árához képest mindenképp. Remek társam volt a mindennapokban. Idén februárban érkezett el az idő, amikor úgy éreztem, kategóriát kell váltani. Beneveztem hát egy Lumia 930-ra. Nagyon szeretettem magát a rendszert, de a drágább telefonnal együtt járt az igények növekedése is. Az alkalmazásboltban csalódnom kellett. Gondolom senkinek sem kell ecsetelnem, hogy milyen minőségűek WP-s alkalmazások és hát a választék is elég gyér. Kilenc hónap használat után jutottam el arra a pontra, hogy nincs mese, meg kell válnom a telefontól. Hiába az atomstabil rendszer, a hiperszuper kamera, a fullhd amoled kijelző, ha nem vagyok megelégedve az appokkal.

    Folytatás...

    Revoltek 8 éve 11

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.